aangepaste-rondreizen-door-zuid-afrika
Informatie Zuid-Afrika
De wondere wereld van Zuid Afrika’s natuur is legendarisch! Van stille stranden tot torenhoge rots massieven, van droge vlaktes tot prachtige woeste kusten. En natuurlijk de vele nationale parken, met een geweldige hoeveelheid aan wilde dieren en schitterende vogels.

Zuid-Afrika is een ongerept land met enorm veel verschillende landschappen, dit is wat het land zo uniek en bijzonder maakt. In het Noorden vind je natuurlijk het bekende Krugerpark, het grootste wildpark van het land. Hier kun je de Big Five spotten!

Ook de Drakensbergen in Kwazulu Natal zijn prachtig, met goudgekleurde kliffen en hoge watervallen. Helemaal in het zuiden vind je de Westkaap, met natuurlijk het prachtige Kaapstad. Hier vind je ook de langste wijnroute van de wereld en de beroemde tuinroute, die je langs prachtige natuurparken, stranden en baaien leidt. Onderweg bestaat de mogelijkheid om walvissen en dolfijnen te spotten, bijvoorbeeld vanuit Knysna of Plettenberg.

Maak met Buitengewoon Reizen een rolstoelaangepaste rondreis door dit prachtige land! We helpen je graag bij een rondreis op maat maar ook bij het boeken van een rolstoelaangepaste groepsreis.
Buitengewoon opvallend
Weet het verschil tussen prijs en waarde
Kennis en ervaring
Advies van een expert
Vakanties voor iedereen
Maatwerk specialist
Rondreis Zuid-Afrika

 
Zuid-Afrika - Verschillende rondreizen in een rolstoelaangepaste safari-truck

Weersverwachting
Johannesburg
Weeronline.nl - Meer weer in Johannesburgweeronline.nl Altijd jouw weer
Beoordelingen