autovakanties
Informatie Autovakanties
Met de auto op vakantie betekent vooral veel vrijheid! Stap in je eigen auto, neem alles mee wat je nodig hebt en ga op ontdekkingsreis. Wat is er heerlijker dan rondtoeren met de auto, stoppen waar je wilt en alles op je eigen tempo doen?
Het grote voordeel van een autovakanties is dat je je eigen hulpmiddelen mee kunt nemen, maar als dat niet lukt, bieden we ook veel accommodaties waar je hulpmiddelen kunt huren. Dus als je aankomt staat alles klaar en kan de vakantie gelijk beginnen!

Buitengewoon Reizen heeft een veelzijdig aanbod aan autovakanties. Van rolstoelaangepaste hotels en appartementen tot stacaravans en vakantiehuizen. Van eenvoudig tot luxe, voor ieder wat wils!
Wat denk je van een weekendje naar een rolstoeltoegankelijke boomhut in Duitsland of een rondreis door Zweden langs hotels en stuga’s? Of ga je liever een paar weken richting de zon? Ook dat is mogelijk! En als de rit naar de zon te lang voor je is, boeken we graag een rolstoelaangepaste kamer voor je in een overnachtingshotel, geen probleem!
Scrol verder en kies je favoriete vakantiebestemming uit ons ruime aanbod aan autovakanties!
Buitengewoon opvallend
Weet het verschil tussen prijs en waarde
Kennis en ervaring
Advies van een expert
Vakanties voor iedereen
Maatwerk specialist
Beoordelingen