rolstoelvriendelijke-hotels-Brussel
Bezoek Brussel
De hoofdstad van België is natuurlijk bekend om zijn wereldberoemde ‘Manneken Pis’. Deze is zo klein dat je hem bijna over het hoofd ziet, maar natuurlijk moet je hier even heen als je in Brussel bent. Als je dit hebt afgevinkt ga je voor een heerlijke kop koffie of Belgisch biertje naar de Grote Markt, het centrale plein vol prachtige historische gebouwen, voornamelijk in Gotische stijl.

En daarna is het natuurlijk tijd om te shoppen! In de buurt van het plein vind je op bijna elke hoek van de straat wel een chocolatier, heerlijk voor de chocoholics! Blijf niet alleen in de buurt van de Grote Markt maar ga ook zeker naar de wijk Grote Zavel. Deze wijk staat bekend om de grote hoeveelheid antiekwinkeltjes, winkels van bekende couturiers en leuke restaurants. Hier vind je ook elke week een fantastische antiekmarkt.

Ben je gek van striptekeningen? Dan is de comictour leuk om te doen! Sinds 1993 zijn ze in Brussel begonnen met het aanbrengen van stripmuren, er zijn er inmiddels al 50, die echt voor een vrolijke noot in de stad zorgen. De wandeling brengt je langs de meest bekende stripmuren, via verschillende bekende bezienswaardigheden van de stad.

Een groot deel van de bezienswaardigheden en het openbaar vervoer is rolstoeltoegankelijk gemaakt, zodat iedereen van deze mooi stad kan genieten!

We kunnen in Brussel meerdere aangepaste hotels voor je boeken, neem contact met ons op voor meer informatie.
Buitengewoon opvallend
Weet het verschil tussen prijs en waarde
Kennis en ervaring
Advies van een expert
Vakanties voor iedereen
Maatwerk specialist
Beoordelingen