rolstoeltoegankelijk-hotel-antwerpen
Hotel Prinse
In dit elegante viersterren hotel in Antwerpen gaat het 16e-eeuwse gebouw in perfecte harmonie samen met zijn moderne en comfortabele interieur. Aantrekkelijk zijn de charmante binnentuin en de voortreffelijke receptie van Fabiaan van Severen.
Een rustig thuis, ideaal om naar terug te keren na een verkenning van de stad. Alle grote bezienswaardigheden zijn op wandelafstand. De vriendelijkheid, het warme onthaal en de persoonlijke service zullen je zeker bijblijven.
Prinse telt 35 elegante, moderne, comfortabele tweepersoonskamers (maximale bezetting 2 volwassenen). Alle kamers zijn voorzien van televisie en badkamer met bad, douche en föhn.

Er zijn verschillende rolstoelaangepaste kamers, bruikbare badkamers (toilet niet verhoogd, met twee beugels en een onderrijdbare douche en wastafel). Er is geen douchezitje aan de muur. Een douchestoel meenemen of huren wordt wel aangeraden.
- Gemiddelde reistijd: eigen vervoer vanaf: Utrecht ca 3,5

- Tijdsverschil: Geen

- Taal: Nederlands

- Valuta: Euro

- Geldigheid paspoort: Je paspoort dient geldig te zijn tot en met de dag van terugkomst in Nederland. Je hebt geen visum nodig.

- Vaccinaties: Voor reizen naar België zijn geen verplichte vaccinaties en worden voor standaardreizen geen vaccinaties aangeraden.
Buitengewoon opvallend
Vanaf € 115,-
Privé garage
Ideale ligging
Aangepast hotel in Antwerpen
Foto's Hotel Prinse
ALGEMEEN      VERBLIJFSBASIS   TYPE ACCOMMODATIE   HULPMIDDELEN TE HUUR

Vraag onze medewerkers voor meer informatie
    logies en ontbijt   hotel    Vraag onze medewerkers voor meer informatie 


Beoordelingen
Omgeving Hotel Prinse
Weer
Weersverwachting
Antwerpen
Weeronline.nl - Meer weer in Antwerpenweeronline.nl Altijd jouw weer