vakanties-voor-gehandicapten-cyprus
Informatie Cyprus
Het eiland Cyprus is één van de meest zonzekere bestemmingen van Europa, een Zuid-Europees eiland met een Grieks tintje. Het is een prachtig eiland met een schat aan historische kunstwerken, mooie stranden en niet te vergeten een heerlijk klimaat.

Cyprus is in vorige eeuwen overheerst door allerlei landen en volkeren, die allemaal hun sporen op het eiland hebben achtergelaten. In het Troodosgebergte, een van de mooiste natuurgebieden op Cyprus, vind je 10 bijzondere Byzantijnse kerken en kloosters die allemaal op de Werelderfgoedlijst van UNESCO staan. De kustplaats Pafos staat door zijn vele archeologische opgravingen in zijn geheel op de UNESCO lijst.

Vooral in de zomer worden op Cyprus allerlei culturele festivals georganiseerd, bijvoorbeeld het Wijnfestival in Limassol en het operafestival in Pafos. In de grote badplaatsen zijn bijna overal goede aanpassingen te vinden in de vorm van brede boulevards langs de kust, die gemakkelijk toegankelijk zijn voor rolstoel- en scootmobiel gebruikers.

Ga op vakantie naar dit veelzijdige land ken maak zelf kennis met de gastvrije Cyprioten en de relaxte, aangename sfeer. Scrol verder en bekijk ons aanbod aan rolstoelvriendelijke vakanties in Cyprus. Ook hulpmiddelen en zorg zijn hier mogelijk!
Buitengewoon opvallend
Weet het verschil tussen prijs en waarde
Kennis en ervaring
Advies van een expert
Vakanties voor iedereen
Maatwerk specialist
Avanti Holiday Village

 
Paphos - Rolstoelvriendelijke appartementen op een ideale locatie, een echte aanrader!


Avanti Hotel

 
Paphos - Hotel met zwembad & zee op 250 meter afstand!
Met een uitgebreid animatie programma!


C&A Apartments

 
Polis - Een van onze top-accommodaties!
De appartementen zijn fantastische ingericht en geschikt voor rolstoelers.