rolstoelvakanties-denemarken
accessible-hotel-Denemarken
Informatie Denemarken
Denemarken is een populair vakantieland onder Nederlanders. Het ligt relatief dichtbij en je vindt er prachtige brede stranden, heide en bossen, hippe steden en gezellige dorpjes in Scandinavische stijl.

En het leuke is: veel van die bezienswaardigheden zijn goed toegankelijk voor iedereen!

Denemarken heeft een ook rijke historie. De Vikingen hebben veel sporen achtergelaten in Denemarken. Er zijn veel monumenten te vinden door hele het land, waar je veel kunt leren over de gewoontes van de Deense Vikingen. Bezoek bijvoorbeeld het Viking Ship Museum in Roskilde of het Viking Museum in Aarhus, zeker ook leuk voor kinderen!

Natuurlijk moet je ook naar de prachtige hoofdstad Kopenhagen! Maar er zijn meer steden die de moeite waard zijn om te bezoeken. Als je op het eiland Funen bent moet je zeker naar het mooie Odense, de geboorteplaats van Hans Christian Andersen. Of breng een bezoek aan het mooie openluchtmuseum “Den Gamle Stan” in Aarhus. Deze stad was in 2017 Culturele Hoofdstad van Europa en Europese Regio van de Gastronomie.

Houd je van lekker eten? Denemarken heeft veel leuke restaurants waar je kunt genieten van lokale gerechten. Er wordt veel vis gegeten en de Denen houden ook erg van zoete lekkernijen. Maar wil je een echte Deense specialiteit dan moet je zeker tijdens de lunch een keer ‘Smörrebröd’ bestellen. Dit is een plakje stevig brood belegd met vleeswaren, vis of iets vegetarisch en rijk gegarneerd.

Scrol verder voor ons aanbod aan rolstoeltoegankelijke vakantiehuizen. Op onze website vermelden we slechts een selectie, mail of bel ons voor meer aanbod, we helpen je graag!
Buitengewoon opvallend
Weet het verschil tussen prijs en waarde
Kennis en ervaring
Advies van een expert
Vakanties voor iedereen
Maatwerk specialist

Musholm Bugt Feriecenter

Vakantiepark Dronningens Ferieby

Musholm Bugt Feriecenter

 
Korsor - Aangepaste vakantiewoningen Denemarken
Geheel aangepast vakantiepark voor rolstoelers gelegen in Centraal gelegen


Vakantiepark Dronningens Ferieby

 
Grenaa - Geheel aangepast vakantiepark voor rolstoelers!
Vakantiepark is gelegen op Jutland


Beoordelingen