mindervalide-hotel-drenthe
Hotel Restaurant Bitter & Zoet
Hotel Bitter en Zoet in het Drentse Veenhuizen is gevestigd in de oude dienstwoningen van de geneesheer en de apotheker die deel uitmaakte van het vroegere hospitaalcomplex van de gevangeniskolonie. Het hotel valt op door de prachtige inrichting en de bijzondere omgeving.

De kamers zijn ruim en met gevoel voor historie ingericht, geen kamer is gelijk! Zes kamers zijn uitstekend rolstoeltoegankelijk. In het restaurant geniet je van een heerlijk diner, in de zomer op het grote terras tussen de bomen. In het naastgelegen vroegere ziekenhuis zijn nog eens zes (toegankelijke) 4-persoons appartementen, vergaderruimtes en een rolstoeltoegankelijke infrarood- en traditionele Finse sauna. Wie op zoek is naar rust en ontspanning is hier aan het juiste adres.

Het hotel serveert dagelijks het ontbijt van 08:00 tot 10:00 uur. Het ontbijt bestaat onder andere uit brood uit eigen bakkerij. Het restaurant is geopend van 12:00 tot 21:00 uur waar u kunt genieten van de Nederlandse, Engelse en Franse keuken. Daarnaast is de bar geopend van 10:00 tot 23:00 uur.
De mooie, frisse kamers (maximale bezetting 2 volwassenen) van Bitter & Zoet zijn voorzien van telefoon, televisie, draadloos internet, wekservice, bureau, zitje en badkamer met douche en toilet.

Alle kamers hebben een moderne badkamer, de meeste met bad. De kamers op de begane grond zijn toegankelijk voor minder validen, beschikken over aangepast sanitair en hooglaagbedden.
Veenhuizen, een dorp in Drenthe dat in niets lijkt op andere dorpen. Een voormalige dwangkolonie waar meer dan honderd Rijksmonumenten getuigen van een uniek verleden. Rechte lanen en statige panden, musea, ateliers en sfeervolle eet- en drinkadresjes – zonder uitzondering gevestigd in historische gebouwen. Daaromheen: uitgestrekte natuurgebieden, van hoogveen tot beekdal.

Een bezoekje aan het gevangenismuseum kan niet ontbreken als je hier bent. Het unieke hoogveengebied Fochteloërveen ligt slechts op een paar kilometer afstand en heeft een 2,5 kilometer lang rolstoelpad. Zin in een leuk stadsbezoek? Binnen dertig minuten ben je in de levendige winkelsteden Assen en Groningen of in het Friese Drachten.
Buitengewoon opvallend
Vanaf € 105,- per kamer per nacht
Rolstoelaangepast vervoer met bus is mogelijk naar deze accommodatie.
Alles gelijkvloers en geheel toegankelijk
Hooglaagbedden aanwezig

Foto's Hotel Restaurant Bitter & Zoet
ALGEMEEN      VERBLIJFSBASIS   TYPE ACCOMMODATIE   HULPMIDDELEN TE HUUR

verzorging of verpleging
    logies   hotel    hooglaagbed 


    logies en ontbijt   appartement    douchestoel 


    halfpension       handbewogen rolstoel 


    volpension       elektrische rolstoel 


          scootmobiel 


          tillift passief 


          toiletverhoger 


          rollator 


          antidecubitusmatras 


Beoordelingen
Omgeving Hotel Restaurant Bitter & Zoet
Weer
Weersverwachting
Veenhuizen
Weeronline.nl - Meer weer in Veenhuizenweeronline.nl Altijd jouw weer