vakantiepark-nederland-aangepastevakantiewoning
RCN de Noordster
Alles op en rondom RCN de Noordster is puur natuur. Uitgestrekte heidevelden met zandverstuivingen, vennen, weelderige bossen en grazende schaapskuddes. Groene beekdalen in het typisch Drents esdorpenlandschap. U bevindt zich midden in het Nationaal Park Dwingelderveld. De omgeving is zeer in trek bij wandelaars, fietsers en rustzoekers. Op het park vindt u de meest uiteenlopende faciliteiten, van tennisbaan en waterspeelparadijs tot restaurant en openluchttheater.
Vanuit RCN de Noordster zijn attracties als Planetron, museumdorp Orvelte, Dierenpark Emmen, Attractiepark Slagharen, Avonturenpark Hellendoorn en het Drents Museum goed te bereiken.

Faciliteiten
Restaurant, snackbar, croissanterie, winkeltje, wasserette, recreatiezaal, internet en hotspot op de receptie, gratis toegang tot verwarmd openluchtzwembad naast het park (geopend van 1 mei tot 1 september), waterspeelparadijs, speeltuin, openluchttheater, fossielenveld, multifunctioneel sportveld, tennisbaan, tafeltennis, jeu-de-boulesbaan, midgetgolfbaan, verhuur fietsen, verhuur skelters, skateboardbaan/halfpipe. Faciliteiten zijn buiten het kampeerseizoen beperkt geopend.
RA4 - 4-persoonsbungalow (Aangepast)
Deze gelijkvloerse 3-kamerbungalow (maximale bezetting 4 volwassenen) heeft twee 2-persoons slaapkamers: een kamer met één hoog-laagbed en een 1-persoonsbed en een kamer met twee 1-persoonsbedden. De badkamer beschikt over een douche, toilet en wastafel. De bungalow beschikt over een woonkamer met open keuken en heeft een centrale verwarming. De keuken is voorzien van een combimagnetron en vaatwasser. De woonkamer is voorzien van een bank, stoelen en televisie. Er zijn rook- en huisdiervrije bungalows van dit type. In één van de RA4 bungalows zijn roken en huisdieren toegestaan.

Toegankelijkheid
Een van de slaapkamers is via een schuifdeur te bereiken. In deze slaapkamer is ook één hoog-laagbed geplaatst. Er is tevens een onderrijdbare wasbak aanwezig in deze slaapkamer. In de badkamer zijn beugels bij het toilet, een beugel bij de douche en een losse douchestoel geplaatst. Tevens is hier een onderrijdbare wasbak aanwezig. In de keuken, die voorzien is van een elektrische kookplaat, is het aanrecht onderrijdbaar

6L - 6-persoonsbungalow (Aangepast)
In deze gelijkvloerse 4-kamerbungalow (maximale bezetting 6 volwassenen) zijn drie 2-persoons slaapkamers aanwezig, waarvan een slaapkamer met twee hoog-laagbedden en twee slaapkamers met elk twee 1-persoonsbedden. De badkamer is voorzien van douche, toilet en wastafel. De bungalow beschikt over een woonkamer met open keuken. Er is een eettafel in de keuken geplaatst. In de woonkamer staat een bank, stoelen, televisie en een open haard of houtkachel. Er is centrale verwarming in de bungalow aanwezig.
Buitengewoon opvallend
Vanaf € 216,- voor een midweek
Mini supermarkt
Gratis sport en animatie kids
A la carte restaurant

Foto's RCN de Noordster
ALGEMEEN      VERBLIJFSBASIS   TYPE ACCOMMODATIE   HULPMIDDELEN TE HUUR

verzorging of verpleging
    logies   villa    hooglaagbed 


      bungalow    douchestoel 


      vakantiewoning    handbewogen rolstoel 


          elektrische rolstoel 


          scootmobiel 


          tillift passief 


          toiletverhoger 


          rollator 


          antidecubitusmatras 


Beoordelingen
Omgeving RCN de Noordster
Weer
Weersverwachting
Dwingeloo
Weeronline.nl - Meer weer in Dwingelooweeronline.nl Altijd jouw weer