aangepaste-vakantiewoning-nederland
Villa Buitengewoon
Drenthe is een provincie om te ontdekken! Vakantiepark Westerbergen ligt in de prachtige provincie Drenthe een fraai open landschap met eigen identiteit en gastvrije mensen. De Drentse bossen, rustieke landweggetjes, authentieke landschappen, uitgestrekte heidevelden, schaapskudden, zandverstuivingen, vennetjes en vele historische monumenten bieden rust en ontspanning. U kunt in Drenthe nog uren fietsen en wandelen over een uitgestrekt netwerk aan fiets en wandelpaden en dan verrassende ontmoetingen hebben met klein en groot wild.

U kunt eindeloos dwalen in de bossen van Boswachterij Ruinen, ver kijken over de prachtige heide velden van Nationaal Park Dwingelderveld, hunebedden bekijken op de Havelterberg en het unieke natte natuurgebied bekijken, met zijn vele ooievaars, in het Reestdal. Iets verder weg ligt het prachtige merengebied van de Kop van Overijssel met het prachtige dorp Giethoorn waar u heerlijk kunt punteren of uren weg kunt varen met een fluisterbootje.
Ook culturele uitstapjes behoren tot de mogelijkheden. Zo zijn er diverse exposities in het Drents Museum in Assen, komt u alles te weten over de hunebedden in het Hunebedden informatiecentrum in Borger en kunt een bezoek brengen aan het prachtige museumdorp Orvelte. Natuurlijk zijn er tal van andere kleine musea in de directe omgeving.
Villa Buitengewoon is gelegen op een kleinschalig vakantiepark. Het huis (maximale bezetting 5 volwassenen) is speciaal geschikt gemaakt voor mensen met een lichamelijke beperking. In overleg met diverse ervaringsdeskundigen voldoen de aanpassingen aan de eisen die gesteld moeten worden aan een zelfstandig vakantie verblijf.

Zo is er een ruime badkamer met een automatisch in hoogte verstelbare wastafel en speciale douche- en toiletvoorziening. Ook in de keuken is gedacht aan een automatisch verstelbaar aanrecht met kasten. In de ouderslaapkamer staan twee hoog/laag bedden van kwalitatief hoog niveau. Ook het hoofd- en voeteneinde van dit bed zijn verstelbaar. En uiteraard is alles gelijkvloers gehouden tot en met de toegangen naar het terras en de oprijlaan.
Er is een 2-persoonskamer met 2 losse bedden, een 1-persoonskamer en een 2-persoonskamer met stapelbed.
Indien gewenst kunnen speciale voorzieningen aangevraagd worden bij de receptie van het park. In de meeste gevallen is er voorzien in speciale hulpmiddelen en indien er onverhoopt iets niet aanwezig is, wordt er getracht dit op een andere manier te regelen.
Buitengewoon opvallend
Vanaf € 299,- voor een midweek
Aangepast vakantiehuis aan het water
Rondom een vismeer
Kleinschalig, ruim vakantiepark
Veel verschillende accommodaties

Foto's Villa Buitengewoon
ALGEMEEN      VERBLIJFSBASIS   TYPE ACCOMMODATIE   HULPMIDDELEN TE HUUR

verzorging of verpleging
    logies   villa    hooglaagbed 


      bungalow    douchestoel 


      vakantiewoning    handbewogen rolstoel 


          elektrische rolstoel 


          scootmobiel 


          tillift passief 


          toiletverhoger 


          rollator 


          antidecubitusmatras 


Beoordelingen
Omgeving Villa Buitengewoon
Weer
Weersverwachting
Echten
Weeronline.nl - Meer weer in Echtenweeronline.nl Altijd jouw weer