rolstoelaangepaste-vakantie-IJsland
Informatie IJsland
IJsland ligt aan de rand van de Noordpool, ten noordwesten van het Europese vasteland. Het is een land als geen ander! Want waar vind je zoveel smeulende vulkanen, duizenden watervallen, immense gletsjers, borrelende modderpoelen, spuitende geisers, het noorderlicht en de middernachtzon? IJsland is uniek! En al dit natuurschoon vind je al op 3 uur vliegafstand van Nederland!

Naast natuur moet je ook zeker naar IJsland om walvissen te spotten of de grote aantallen papegaaiduikers te bewonderen, wat een prachtige vogels! Ze zien eruit als een combinatie van een pinguïn en een papegaai en worden ook wel de “clown onder de zeevogels” genoemd.

We zijn al op voorreis geweest en hebben de rolstoeltoegankelijkheid van IJsland voor je gecheckt! Alles is mogelijk, van citytrip Reykjavik tot een onvergetelijke rolstoelaangepaste rondreis, neem contact met ons op voor meer informatie.
Buitengewoon opvallend
Weet het verschil tussen prijs en waarde
Kennis en ervaring
Advies van een expert
Vakanties voor iedereen
Maatwerk specialist


Foto's IJsland
IJsland & omgeving
IJsland & omgeving
IJsland & omgeving
IJsland & omgeving
IJsland & omgeving
IJsland & omgeving
IJsland & omgeving
Reykjavik
Reykjavik
Reykjavik
Reykjavik
Reykjavik
Blue Lagoon
Beoordelingen
Aangepaste activiteiten IJsland
Bekijk hier een lijst van rolstoelvriendelijke activiteiten die je kunt doen in IJsland. Als je leuke en goede tips hebt die hier bij kunnen horen we het graag. Stuur ons dan een berichtje via Instagram, Facebook, of via de email administratie@buitengewoonreizen.nl

Hallgrímskirkja kerk is het belangrijkste monument van Reykjavik en de toren en je kan de toren vanuit bij overal in de stad zien.
Het werd ontworpen door de late Guðjón Samúelsson in 1937, die vaak werd geïnspireerd door de fascinerende vormen die zijn gemaakt wanneer lava koelt in basalt rock.

Voor meer informatie, zie de website van >>
Hallgrímskirkja

Of je bezoek aan IJsland nou is voor zaken of plezier, tijd maken voor een bezoek aan het Nationaal Museum is zeker de moeite waard. Bekijk en bewonder de volledige gescheiden van IJsland.

Voor meer informatie, bekijk de website van >>
National Museum of Iceland
Harpa is een van de grootste en onderscheiden bezienswaardigheden van Reykjavik. Het is een cultureel en sociaal centrum in het hart van de stad.

Voor meer informatie, bekijk de website van >> Harpa Concert Hall
he Sun Voyager is een sculptuur van Jón Gunnar Árnason, gelegen naast de Sæbraut-weg in Reykjavík, IJsland. Sun Voyager wordt beschreven als een droomboot of een ode aan de zon.

Voor meer informatie, bekijk de website van >> The Sun Voyager
Reykjavik

 
Reykjavik ligt aan de rand van het prachtige, indrukwekkende landschap van IJsland. Een hele hippe stad aan het water met veel trendy restaurants en veel leuke kleine winkels!

Kaart IJsland
Weer in IJsland
Weersverwachting
Reykjavik
Weeronline.nl - Meer weer in Reykjavikweeronline.nl Altijd jouw weer