rolstoelaangepaste-vakantie-IJsland
Informatie IJsland
IJsland ligt aan de rand van de Noordpool, ten noordwesten van het Europese vasteland. Het is een land als geen ander! Want waar vind je zoveel smeulende vulkanen, duizenden watervallen, immense gletsjers, borrelende modderpoelen, spuitende geisers, het noorderlicht en de middernachtzon? IJsland is uniek! En al dit natuurschoon vind je al op 3 uur vliegafstand van Nederland!

Naast natuur moet je ook zeker naar IJsland om walvissen te spotten of de grote aantallen papegaaiduikers te bewonderen, wat een prachtige vogels! Ze zien eruit als een combinatie van een pinguïn en een papegaai en worden ook wel de “clown onder de zeevogels” genoemd.

We zijn al op voorreis geweest en hebben de rolstoeltoegankelijkheid van IJsland voor je gecheckt! Alles is mogelijk, van citytrip Reykjavik tot een onvergetelijke rolstoelaangepaste rondreis, neem contact met ons op voor meer informatie.
Buitengewoon opvallend
Weet het verschil tussen prijs en waarde
Kennis en ervaring
Advies van een expert
Vakanties voor iedereen
Maatwerk specialist
Reykjavik

 
Reykjavik ligt aan de rand van het prachtige, indrukwekkende landschap van IJsland. Een hele hippe stad aan het water met veel trendy restaurants en veel leuke kleine winkels!

Weersverwachting
Reykjavik
Weeronline.nl - Meer weer in Reykjavikweeronline.nl Altijd jouw weer
Beoordelingen