accessible-hotels-Wenen
Familiehotel in Wenen
Dit charmante familiehotel is gevestigd in een traditioneel Weens gebouw, op slechts 5 minuten met de metro van de Stephansdom, en heeft een mooie, groene binnenplaats waar zomers eventueel ook het ontbijt wordt geserveerd.

Bij het hotel zijn tegen betaling openbare parkeerplaatsen beschikbaar en gasten kunnen tevens tegen betaling een plek in de parkeergarage van het hotel reserveren.

Het hotel is volledig toegankelijk gemaakt. Bij de ontbijtruimte is een kleine drempel, de tuin is zonder drempel bereikbaar. Om van de hal naar de lift te gaan moeten een aantal treden worden genomen, hiervoor is een oprijplaat gemaakt. ( zie foto's )

In de directe omgeving van het hotel zijn tal van restaurants te vinden. Het metrostation Praterstern ligt op loopafstand. De metrolijn U1 brengt je in nog geen 5 minuten naar het centrum van de stad, naar station Stephansplatz.

Het hotel ligt vlakbij het Prater, met het beroemde grote reuzenrad van Wenen. Deze attractie, lokaal bekend als het 'Wiener Riesenrad', werd gebouwd om het gouden jubileum van keizer Frans Jozef I te vieren en biedt een prachtig uitzicht op de stad.
De rolstoeltoegankelijke kamer ligt op de bovenste verdieping. Het is een ruime kamer waar op aanvraag ook een hooglaag bed met papegaai kan geplaatst worden. (tegen betaling van € 100.-) Dit hoog/laag bed is 90x200cm en is in hoogte verstelbaar(elektrisch) van 40 naar 80 cm hoogte.

De kamer heeft brede deuren en een gladde vloer.

Eventueel is een tweede kamer ernaast te boeken met tussendeur, waardoor deze kamer zeer geschikt is als familiekamer voor 4 personen.

Badkamer met beugels bij toilet en douche, douchezitje en onderrijdbare wastafel.
Indicatie verblijfstarieven in 2017 (met een bezetting van twee personen)

Vanaf: € 90,00 per kamer per nacht exclusief ontbijt Ontbijt € 8.- per persoon per nacht.

Parkeergarage ca € 12.- per dag.

Exclusief eventuele kortingen, toeslagen, reserveringskosten, verzekeringen, extra’s.
- Gemiddelde reistijd vlucht: Luchthaven Wenen, 1:15, transfer 0:30

- Taal: Duits

- Valuta: Euro

- Geldigheid paspoort: Je paspoort dient geldig te zijn tot en met de dag van terugkomst in Nederland. Je hebt geen visum nodig.

- Vaccinaties: Voor reizen naar Oostenrijk zijn geen verplichte vaccinaties en worden voor standaardreizen geen vaccinaties aangeraden.
Buitengewoon opvallend
Vanaf € 90,00 per kamer per nacht
Typisch Weens familiehotel
Ruime aangepaste kamer
Hooglaag bed mogelijk tegen betaling
Foto's Familiehotel in Wenen
ALGEMEEN      VERBLIJFSBASIS   TYPE ACCOMMODATIE   HULPMIDDELEN TE HUUR

rolstoelaangepaste transfer naar de accommodatie en retour
    logies   hotel    hooglaagbed 


    logies en ontbijt        


Beoordelingen
Omgeving Familiehotel in Wenen
Weer
Weersverwachting
Wenen
Weeronline.nl - Meer weer in Wenenweeronline.nl Altijd jouw weer