rolstoeltoegankelijke-hotels-in-Portugal
Pestana Dom Joao II
Het Pestana Dom Joao II Beach Resort is een van de meest comfortabele en bekende hotels in de Algarve. Het heeft een prachtige ligging op de top van het strand van Alvor. Dit strand is één van de beste stranden van Portugal en strekt zich uit over enkele kilometers. Dit prachtige 4 sterren hotel ligt zeer dicht bij de monding van de rivier de Alvor, één van de belangrijkste vogelreservaten. Het is slechts 10 minuten lopen naar het centrum van het vissersdorp Alvor.

Door de gunstige ligging is er directe toegang tot het strand. Ook is er een binnen- en buitenzwembad en een Mini-Golf baan. Voor de kinderen is er in de zomerperiode de Pestana Kids Club, de ideale plek voor hen om te genieten van een dagelijks animatieprogramma.
Het hotel heeft vier restaurants/bars waarvan twee het hele jaar open zijn. Hier kan je maaltijden a la carte bestellen, maar ook is er een buffet. Naast het restaurant is ook een bar met live muziek en shows.

Het hotel biedt gratis WiFi.
Het hotel beschikt over 247 kamers en 10 moderne suites. Er zijn twee rolstoelaangepaste kamers, waarvan één op de eerste verdieping en één op de tweede verdieping. De kamers zijn het meest geschikt voor een handbewogen rolstoel, vanwege de ruimte. ( 14 m2) De aangepaste kamers hebben geen balkon en hebben beide landzicht.

De badkamers hebben een onderrijdbare douche met een douchezitje. Het toilet heeft beugels aan beide kanten.

Breedte van de deuren: 90 cm
Gemiddelde reistijd: Vlucht 2:40 uur, transfer 1 uur

Tijdsverschil: 1 uur vroeger

Taal: Portugees

Valuta: Euro

Geldigheid paspoort: Je paspoort dient geldig te zijn tot en met de dag van terugkomst in Nederland. Je hebt geen visum nodig.

Vaccinaties: Voor reizen naar Portugal zijn geen verplichte vaccinaties en worden voor standaardreizen geen vaccinaties aangeraden.
Buitengewoon opvallend
Vanaf € 525,00 per persoon voor 7 nachten
Op de top van één van Algarve's beste stranden
10 minuten loopafstand van Alvor
Gratis WiFi
Foto's Pestana Dom Joao II
ALGEMEEN      VERBLIJFSBASIS   TYPE ACCOMMODATIE   HULPMIDDELEN TE HUUR

rolstoelaangepaste transfer naar de accommodatie en retour
    logies en ontbijt   hotel    douchestoel 


    halfpension       scootmobiel 


Beoordelingen
Omgeving Pestana Dom Joao II
Weer
Weersverwachting
Portimão
Weeronline.nl - Meer weer in Portimãoweeronline.nl Altijd jouw weer