rolstoelvriendelijke-vakantie-Tsjechi%C3%AB
Informatie Tsjechië
De meeste mensen kennen Tsjechië alleen van een bezoek aan Praag, maar behalve deze mooie stad is er in dit land meer te ontdekken! Tsjechië is een vakantieland met een prachtige natuur, mooie historische steden en nog aangename prijzen.

Houd je van de bergen? Ga dan naar het Reuzengebergte, vlakbij de grens met Polen. Hier kan in de winter zelfs volop geskied worden!
Voor een prachtig heuvellandschap met bizarre rotspartijen kies je voor een vakantie naar het Boheems Paradijs, een bosrijk gebied ten noordoosten van Praag.
Het landschap in Zuid-Bohemen is weer heel afwisselend, van ruige bergen met bossen tot velden en heuvels met rivieren en meren, zoals het bekende Lipnomeer.
Ook op cultureel gebied valt in Zuid-Bohemen veel te zien en te ontdekken. Het gebied is bezaaid met eeuwenoude stadjes, pittoreske dorpjes en mooie kastelen. Je moet hier zeker een bezoek brengen aan de prachtige stad Český Krumlov!

Wil je graag naar Tsjechië en zoek je een goede rolstoelaangepaste accommodatie?
Buitengewoon Reizen heeft aanbod in Praag en Zuid-Bohemen, maar in de toekomst hopen we ons aanbod uit te breiden want dit land heeft heel veel te bieden!
Buitengewoon opvallend
Weet het verschil tussen prijs en waarde
Kennis en ervaring
Advies van een expert
Vakanties voor iedereen
Maatwerk specialist
Hotel Perla

 
Praag - Modern 4-sterren designhotel in het centrum, met aangepaste kamers!

Praag

 
Bekijk hier de informatie voor een verre vakantie naar Praag

Beoordelingen