rolstoelvriendelijke-hotels-in-Praag
Informatie Praag
Praag, ook wel de “Gouden Stad” genoemd, is de prachtige hoofdstad van Tsjechië. Dankzij de vrijwel onaangetaste historische binnenstad is Praag eigenlijk net een groot openluchtmuseum!

In het historische centrum zijn bijna te veel bezienswaardigheden om op te noemen. Op het oude stadsplein hangt het beroemde middeleeuws astronomische uurwerk, zeker de moeite waard om hier te gaan kijken. Vanaf de bekende Karlsbrug heb je een prachtig uitzicht over de rivier de Moldau. Loop je de brug over vanuit de stad dan kom je bij de beroemde Praagse Burcht met zijn prachtige kathedraal en paleizen. Dit is wel een hele klim maar zeker de moeite waard en met duw hulp of ondersteuning wel te doen.

Als je van shoppen houdt ben je in Praag ook zeker op de goede plek. De prijzen zijn vergelijkbaar met Nederland, maar voor veel handwerk zoals glaswerk of sieraden zijn over het algemeen een stuk goedkoper dan in Nederland. Ga voor leuke winkeltjes ook eens naar de Joodse wijk. Hier vind je een levendige sfeer met veel originele winkeltjes en leuke kraampjes. Een leuk souvenir is hier zo gevonden!

De straten in Praag, vooral in de oude stad, zijn hobbelig. Hulp is dus geen overbodige luxe. Het nieuwe stadsdeel is beter toegankelijk. Bij de Tourist Office is een gids verkrijgbaar over de toegankelijkheid van de stad, goed om deze op te halen aan het begin van je trip!

Laat je door niets belemmeren en boek een rolstoelaangepaste reis naar Praag met Buitengewoon Reizen!
Buitengewoon opvallend
Weet het verschil tussen prijs en waarde
Kennis en ervaring
Advies van een expert
Vakanties voor iedereen
Maatwerk specialist
Hotel Perla

 
Praag - Modern 4-sterren designhotel in het centrum, met aangepaste kamers!


Weer Praag
Weersverwachting
Praag
Weeronline.nl - Meer weer in Praagweeronline.nl Altijd jouw weer
Beoordelingen