rolstoelvriendelijke-vakanties-wereldwijd
Maak kennis met Buitengewoon Reizen
Het team van Buitengewoon Reizen! We hebben bij Buitengewoon Reizen een frontoffice & backoffice afdeling.
Maak hier kennis met de frontoffice & backoffice afdelingen!

Frontoffice
Je hebt een reisvoorstel aangevraagd, telefonisch contact gehad of een email gestuurd. Deze mails & telefoontjes komen terecht bij de frontoffice. De frontoffice afdeling zijn de medewerkers die druk bezig zijn m het uitzoeken van informatie, prijzen en samenstellen van een reis voor jouw op maat.
Ben je op reis geweest, dan nemen we daarna altijd even contact met je op om te checken hoe het gegaan is en wat beter had gekund. Wie dit doen? Onze frontoffice!

Heb je al is eerder contact gehad met ons en wil je graag een review hierover achter laten dan kan via het online kanaal waar je actief op bent.
Schrijf hier een review over -> Buitengewoon Reizen op Google.
Schrijf hier een review over -> Buitengewoon Reizen op Facebook.
Schrijf hier een review over -> Buitengewoon Reizen op Trustpilot.


Backoffice
De backoffice afdeling zijn de medewerkers die zorgen dat alles goed loopt aan de achterkant. Denk hierbij aan het ontwikkelingen van nieuwe producten, checken van accommodaties, marketing of website werkzaamheden.

Deze medewerkers zie of spreek je minder snel maar zijn ook hard aan werk voor jouw! Maak hier kennis met deze medewerkers die achter schermen werken.
WIJ ZOEKEN STAGIAIRES!
Ben jij op zoek naar een leuke stageplaats op een bewegende afdeling?
Dan ben je bij Buitengewoon Reizen in Zwolle aan het juiste adres.
Kijk dan bij onze vacatures!
Frontoffice - Martine Plante

Ik ben Martine en werk al zo’n 25 jaar met ontzettend veel plezier in de reiswereld! Het speuren naar leuke aangepaste vakanties is iets wat ik het liefst elke dag doe!

Naast het uitzoeken en boeken van reizen houd ik me bezig met productontwikkeling, wat betekent dat ik altijd op zoek ben naar mooie nieuwe appartementen of hotels die goed rolstoel aangepast zijn. Ik check of deze goed geschikt zijn, leg contacten met de eigenaar, maak teksten voor de website en zorg ervoor dat het nieuwe aanbod boekbaar wordt voor jullie.

Het is een mooie uitdaging om een vakantie te boeken juist voor iedereen, dus ook voor onze klanten met een lichamelijke beperking, voor wie niet alles vanzelfsprekend is. Voor klanten die soms al jaren niet op vakantie zijn geweest en dan ontdekken dat er via Buitengewoon Reizen nog zoveel mogelijk is, daar doe ik het echt voor!

''Ik hoop dat ik binnenkort ook iets voor jou mag betekenen.''
Frontoffice - Romy Schelwald
Romy Schelwald is een van onze nieuwste medewerkers!
Lees hier binnenkort meer informatie over haar.
Frontoffice - Corine van der Veen

Hallo, ik ben Corine! Sinds 8 jaar werk ik met veel plezier bij Buitengewoon Reizen. Ik heb altijd een passie voor reizen gehad en het was dan voor mij geen moeilijke keuze welke richting ik op zou gaan na de middelbare school. Ik koos voor een toeristische opleiding en kon zo van mijn passie mijn werk maken!

Na vele jaren voor een grote Nederlandse touroperator gewerkt te hebben waar ik veel ervaring opgedaan, ben ik in 2010 begonnen bij Buitengewoon Reizen.'Ik vind het geweldig om voor de klanten van Buitengewoon Reizen een passende reis te vinden en om alle zorgen uit handen te nemen!''
Directeur - Gerda van 't Land
Mijn naam is Gerda en sinds december 2004 ben ik de trotse eigenaar/bedenker van Buitengewoon Reizen.

Het reisvak heb ik geleerd bij NBBS reizen en met het enthousiasme, de leergierigheid en de reislust waarmee ik die baan bijna 20 jaar heb gedaan durfde ik de stap te nemen om de combinatie van het vak en mijn eigen “beperking” te gaan combineren. Door de jaren heb ik gemerkt dat een goed toegankelijke accommodatie (lees: vooral goed aangepast sanitair) en vervoer een meerwaarde gaf in vrijheid en gevoel van waardigheid. We begonnen met een klein team en een handvol bestemmingen en zijn door de loop van de jaren uitgegroeid tot een volwaardig bedrijf met meer bestemmingen dan op onze website nu te vinden zijn. We doen ons uiterste best om dit aanbod snel zichtbaar te maken voor jullie, onze klanten die een aanpassing op de bestemming wenselijk vinden. Maar belangrijk voor ons is dat we reizen aanbieden voor Iedereen!
We staan aan de vooravond van Buitengewoon Reizen 2.0 en daarover vertel ik jullie op deze vernieuwde site binnenkort graag meer.

Dank voor alle jaren van vertrouwen in ons en mij! En graag hoor ik wat jullie nog zouden wensen. Persoonlijk zet ik me ook in voor een verbetering en toegankelijkheid wereldwijd. Dat doe ik met gelijkgestemde organisaties en overheden, luchtvaartmaatschappijen en toeristische dienstverleners. Dit maakt het vak extra boeiend (en soms ook vermoeiend :)) maar uiteindelijk gun ik iedereen een ruim vakantieaanbod en bestemming waar je je zo vrij mogelijk voelen!


Lieve groet,
Gerda
Backoffice - Leon van Zijl

Vanaf de zomer van 2005 ben ik werkzaam bij Buitengewoon Reizen. Tijdens mijn HBO opleiding Toeristisch Management heb ik stage mogen lopen en werken op Curaçao. Hier zag ik dat het vak van reisadviseur veel blije en tevreden vakantiegangers opleverde. Na mijn studie ben ik bij dit heel speciale reisbedrijf terecht gekomen en ik ben nooit meer vertrokken.
Het werken met onze prachtige doelgroep, het omgaan met mijn geweldige collega’s, de vele ontwikkelingen binnen het vak en alle interessante werkzaamheden met al z’n uitdagingen hebben me al die jaren bij Buitengewoon Reizen laten blijven. En hier heb ik geen moment spijt van gehad!

We helpen onze klanten aan een unieke set van onderdelen in hun droomreizen. Vooral van alle prachtige reacties die we ontvangen geniet ik nog elke keer. Dit zorgt ervoor dat ik nog altijd steeds meer uitdagingen en kansen zie voor ons als Buitengewoon Reizen maar vooral ook steeds meer bestemmingen en mogelijkheden voor de reizigers.

''We helpen onze klanten aan een unieke set van onderdelen in hun droomreizen.''
Backoffice - Robbert Hendrix

Mijn naam is Robbert Hendrix, via Gerda van 't Land kwam ik in 2017 in aanraking met Buitengewoon Reizen. Vanaf de eerste keer dat ik hoorde wat de filosofie van dit bedrijf wilde ik hier graag ook onderdeel van uit maken.

Wat mij het meest aanspreekt aan Buitengewoon Reizen is dan ook dat reizen voor iedereen toegankelijk moet zijn, aangepast of niet. Hier houd ik me dan ook aan de achterkant graag mee bezig. Verder houd ik me vooral bezig met het verbeteren en optimaliseren van de website, zodat de klant nog makkelijker, sneller en beter door de website heen kan gaan. Daarnaast werk ik aan nieuwe marketing acties waar het sales team weer mee aan de slag kan!igers.''Tot snel bij Buitengewoon Reizen!''