accessible-hotel-gelderland
Boutique Hotel Beekhuizen
Aan de rand van de Veluwe, op een unieke locatie in de natuur, vind je het kleinschalige en karakteristieke Boutique Hotel Beekhuizen. Het hotel heeft zijn deuren geopend in mei 2020.
Het interieur en de sfeer zijn geweldig, de ligging is prachtig en je ervaart hier een heerlijke ongedwongen gastvrijheid. Alles klopt in dit luxe hotel!
Boutique Hotel Beekhuizen ligt aan de voet van de heuvels van de Posbank in het Nationaal Park Veluwzoom. Het is prachtig gelegen in de monumentale natuur van landgoed Beekhuizen en toch op slechts tien minuten rijden van het leuke centrum van Arnhem. Vanuit het hotel loop je direct het bos in, hoe heerlijk is dat! Een korte wandeling brengt je stroomafwaarts langs de Beekhuizense beek naar de grote vijver met kleine waterval: een prachtige plek om even weg te dromen. 
Het hotel heeft 21 (junior) suites en hotellodges, die zijn verdeeld over het hoofdgebouw en het poortgebouw. In het gezellige ertegenover gelegen Bakhuis bevinden zich de ontbijt- en loungeruimte, de Honesty-bar en de serre met terras.

Bakhuis
Het Bakhuis is de plek voor ontvangst, een heerlijk ontbijt, een goed glas wijn bij de houtkachel of een cappuccino in de serre uitkijkend over de beek. Wie weet spot je hier zelfs een ijsvogel! In het Bakhuis wordt elke dag een uitgebreid ontbijtbuffet geserveerd, waarbij zo veel mogelijk lokale en biologische producten gebruikt worden. Romantisch samen ontbijten op de kamer of liever een ontbijt ‘to go’? Ook dat is mogelijk.

Honesty bar
In de Honesty bar wordt gewerkt volgens het honesty-principe: je houdt zelf bij wat je hier nuttigt. De Honesty bar biedt een bescheiden maar luxe assortiment aan koffie, thee, verrassende wijnen, lokale bieren en andere (alcoholvrije) dranken. Uiteraard horen hier ook snacks en verschillende lokale producten bij.
 
Er is geen restaurant in het hotel, maar op loopafstand ligt het leuke Restaurant Woodz, een stoer pop-up restaurant, gelegen op Buitenplaats Beekhuizen. In het nabijgelegen Velp vind je het leuke Me & Mrs. P, met klein terras en binnentuin, of ga sfeervol dineren bij het luxe restaurant de Watermolen. Voor meer keuze, met de auto ben je in tien minuten in Arnhem, waar je veel leuke hotspots kunt vinden voor ieders budget.

Omgeving
Het omringende Nationaal Park Veluwezoom is het oudste Nationaal Park van Nederland en met een heel een afwisselend landschap vol heuvels, ongerepte bossen, heidevelden, zandverstuivingen en landgoederen. 
Boutique Hotel Beekhuizen ligt aan de zuidrand van de Veluwezoom, hier is het net wat minder heuvelachtig. Op Landgoed Beekhuizen, Heuven en Rhederoord kun je heerlijk wandelen over statige lanen en door oude loofbossen, die worden doorsneden door een klaterende beek. 
Op het landgoed Heuven in Rheden is het bezoekerscentrum van Natuurmonumenten, startpunt van een 3 kilometer lange rolstoelroute. Binnen in het Bezoekerscentrum vind je een leuke natuurexpositie en buiten een educatieve tuin.

Ook met kinderen is in de omgeving veel leuks te doen! Wat dacht je van een bezoek aan het vlakbij gelegen Burgers’ Zoo of het Openluchtmuseum? 
En houdt je van musea? Dan kun je hier in de buurt je hart ophalen! Breng bijvoorbeeld een bezoek aan Museum Bronsbeek in Arnhem, het Airborn museum in Oosterbeek en niet te vergeten het beroemde Kröller-Müller museum voor moderne kunst in Otterlo, allemaal goed toegankelijk per rolstoel.
Shopfanaat? Ga dan zeker een dag naar modestad Arnhem! In de Vijzelstraat vind je alle landelijke ketens maar voor echt unieke winkels en hotspots ga je naar de sfeervolle 7straatjes  en het hippe Modekwartier.

Boutique Hotel Beekhuizen is een klein, eigenzinnig en aantrekkelijk hotel met sfeervolle, ruime kamers.
Ieder verblijf heeft zijn eigen unieke kenmerken en een aantrekkelijk interieur met een knipoog naar het oorspronkelijke hotel Beekhuizen en de historie van de omgeving.

Op de begane grond is 1 rolstoelaangepaste junior suite. Deze suite heeft een eigen privé-terras met uitzicht over de binnentuin en het bos bos.  In je kamer vind je zelfs een verrekijken om dieren of vogels te spotten, hoe leuk is dat!
De kamer is ruim, 35 m2, en beschikt in het voorportaal  over een klein keukenblok met koffie/thee faciliteiten en koelkast, kluisje, airco, TV en er zijn badjassen aanwezig.
In de kamer staat een heerlijk boxspringbed (1,80 x 2,10 m). De rolstoeltoegankelijke badkamer heeft een onderrijdbare wastafel, regendouche met zitje aan de muur en een toilet met beugels aan beide zijden.
De beugels en het douchezitje worden op aanvraag geplaats.

Er is gratis WIFI.

Bij de openslaande deuren naar het privé-terras is een klein drempeltje van 2,5 cm. 
De drempel naar de badkamer is 1,8 cm.

Meer informatie over de rolstoeltoegankelijkheid vindt je onder het kopje Afmetingen en Bijzonderheden.

Aantal rolstoelaangepaste kamers: 1
Liftafmeting: geen lift
Kamerdeurbreedte: 90 cm
Bedhoogte: 65 cm, deze wordt nog verlaagd, bel ons voor de meest actuele informatie
Afstand vloer naar bed: op aanvraag, zie bovenstaande informatie
Badkamerdeurbreedte: 90 cm
Doorgang van voorportaal naar kamer: 86 cm
Toilethoogte: 49 cm
Douchezitje: hoogte 48 cm, diepte zitje 37 cm
Hoogte toiletbeugels: 78 cm
Hoogte wastafel: 85 cm, goed onderrijdbaar, hoogte onderkant is 78 cm

Dit prachtige hotel is geopend in mei 2020. Wij zijn van Buitengewoon Reizen wezen proefslapen en vinden het een fantastisch hotel! Wel dien je er rekening mee te houden dat het hotel in een bosgebied ligt op een lagergelegen stuk grond langs de beek.
Op terrein zelf kun je je goed verplaatsen maar om uitstapjes te maken of naar een restaurant te gaan in de buurt heb je vervoer nodig. We kunnen tips geven over restaurants in de omgeving, wandelroutes en uitstapjes.

Je auto kun je parkeren op een speciale plaats en vanaf hier kun je het verharde pad op lopen/rollen.

De aangepaste kamer wordt ook als gewone kamer verhuurd. De beugels en het douchezitje worden dus naar wens geplaatst. Bij inchecken loopt er altijd iemand mee naar de kamer om te kijken of er dingen moeten worden verplaatst om het verblijf zo prettig mogelijk te maken. Denk bijvoorbeeld aan het verplaatsen van stoelen of zaken uit het keukentje naar de kamer.

Buitengewoon opvallend
Kleinschalig en luxe
Prachtig gelegen in het bos
Gastvrij en persoonlijk
Dichtbij Arnhem
Foto's Boutique Hotel Beekhuizen
Boutique Hotel Beekhuizen
Boutique Hotel Beekhuizen
Boutique Hotel Beekhuizen
Boutique Hotel Beekhuizen
Boutique Hotel Beekhuizen
Boutique Hotel Beekhuizen
Boutique Hotel Beekhuizen
Hotelkamer
Hotelkamer
Hotelkamer
Hotelkamer
Hotelkamer
Hotelkamer
Hotelkamer
Hotelkamer
Hotelkamer
Hotelkamer
Hotelkamer
Hotelkamer
Hotelkamer
Hotelkamer
Hotelkamer
Hotelkamer
Hotelkamer
Hotelkamer
Hotelkamer
Omgeving
Omgeving
Omgeving
omgeving-3a
Omgeving
Omgeving
Omgeving
Omgeving
Omgeving
Omgeving
ALGEMEEN      VERBLIJFSBASIS   TYPE ACCOMMODATIE   HULPMIDDELEN TE HUUR

verzorging of verpleging
    logies en ontbijt   hotel    douchestoel 


Beoordelingen
Omgeving Boutique Hotel Beekhuizen