rolstoelvriendelijke-hotels-in-londen
Amba Hotel Marble Arch
Amba Hotel Marble Arch, dat in het hart van Londen ligt, is een ideale basis om de Britse hoofdstad te verkennen. Het vriendelijke personeel helpt gasten graag bij al hun wensen.

Het hotel beschikt over een indrukwekkend aantal faciliteiten en mogelijkheden tot ontspanning om uw verblijf gemakkelijk en plezierig te maken. Er is een clubverdieping, fitnessfaciliteiten, business centre, twee executive lounges en een theaterdesk.
Geniet van een heerlijke maaltijd in het thema-restaurant van het hotel, voordat u gaat luisteren naar live muziek in de Glen Miller Bar. Paddington Station, met een snelle verbinding naar vliegveld Heathrow, is met een taxi 10 minuten van het hotel vandaan. Het hotel ligt slechts enkele minuten van heerlijke eet-, winkel- en entertainmentgelegenheden.

Het hotel ligt aan het begin van Oxford Street, de bekendste winkelstraat van Londen, schuin tegenover Marble Arch en Hyde Park.
Er zijn 10 rolstoelaangepaste kamers verdeeld over de eerste twee verdiepingen. Het zijn 5 ‘double’ en 5 ‘twin’ kamers (maximale bezetting 2 volwassenen). Alle kamers hebben een onderrijdbare douche met douchezitje aan de muur. Het toilet heeft een beugel aan de linkerzijde. Er is een speciale ingang naast de reguliere ingang waarbij u met een lift naar de receptie gaat.
- Gemiddelde reistijd: Vlucht 1:00, trein (Amsterdam - Londen) 4:45, boot (Hoek van Holland - Harwich) 6:15, auto 6:00, transfer (London Heathrow) 0:45

- Tijdsverschil: 1 uur vroeger

- Taal: Engels

- Valuta: Britse Pond

- Geldigheid paspoort: Je hebt voor Groot-Brittannië een geldig Nederlands paspoort nodig of een geldige Europese identiteitskaart. Het dient geldig te zijn tot en met de dag van terugkomst in Nederland. Je hebt geen visum nodig.

- Vaccinaties: Voor reizen naar Groot-Brittannië zijn geen verplichte vaccinaties en worden voor standaardreizen geen vaccinaties aangeraden.
Buitengewoon opvallend
Vanaf € 129,- per persoon per nacht
Centraal gelegen aan Oxford Street
Grote kamers
Prima service
Foto's Amba Hotel Marble Arch
ALGEMEEN      VERBLIJFSBASIS   TYPE ACCOMMODATIE   HULPMIDDELEN TE HUUR

rolstoelaangepaste transfer naar de accommodatie en retour
    logies   hotel    Vraag onze medewerkers voor meer informatie 


Beoordelingen
Omgeving Amba Hotel Marble Arch
Weer
Weersverwachting
Londen
Weeronline.nl - Meer weer in Londenweeronline.nl Altijd jouw weer