rolstoelaangepaste-hotels-londen
The Cumberland
Het moderne Cumberland is ideaal gelegen in Londen ten opzichte van Oxford Street, Marble Arch en Hyde Park. Het hotel is de beste plek om echte stijl te ervaren, net als optimaal comfort en een persoonlijke dienstverlening vanaf het punt dat u de lobby binnenstapt. Diverse kamers hebben uitzicht op Hyde Park of Marble Arch.

Heel bijzonder is de door neonverlichting gekleurde receptie, waar u zich waant in een galerie, met opvallende kunst van toonaangevende hedendaagse kunstenaars.
Er zijn 8 rolstoelaangepaste tweepersoonskamers, op elke verdieping 1. Er zijn 2 ‘double’ en 6 ‘twin’ kamers (maximale bezetting 2 volwassenen). Op elke verdieping is het de eerste kamer na de lift. De badkamer heeft een onderrijdbare douche met een douchezitje met beugels aan beide zijden. Het toilet heeft beugels aan beide zijden.
Het is zeer centraal gelegen aan het begin van Oxford Street tegenover Marble Arch en op ongeveer 100 m van Bondstreet. Naast Hyde Park, het grootste koninklijke park van Londen.
- Gemiddelde reistijd: Vlucht 1:00, trein (Amsterdam - Londen) 4:45, boot (Hoek van Holland - Harwich) 6:15, auto 6:00, transfer (London Heathrow) 0:45

- Tijdsverschil: 1 uur vroeger

- Taal: Engels

- Valuta: Britse Pond

- Geldigheid paspoort: Je hebt voor Groot-Brittannië een geldig Nederlands paspoort nodig of een geldige Europese identiteitskaart. Het dient geldig te zijn tot en met de dag van terugkomst in Nederland. Je hebt geen visum nodig.

- Vaccinaties: Voor reizen naar Groot-Brittannië zijn geen verplichte vaccinaties en worden voor standaardreizen geen vaccinaties aangeraden.
Buitengewoon opvallend
Vanaf € 135,- per persoon per nacht
Centraal gelegen aan Hyde Park
Stijlvol en modern
Gratis wifi-internet
Foto's The Cumberland
ALGEMEEN      VERBLIJFSBASIS   TYPE ACCOMMODATIE   HULPMIDDELEN TE HUUR

rolstoelaangepaste transfer naar de accommodatie en retour
    logies en ontbijt   hotel    vraag onze medewerkers voor meer informatie 


Beoordelingen
Omgeving The Cumberland
Weer
Weersverwachting
Marylebone
Weeronline.nl - Meer weer in Maryleboneweeronline.nl Altijd jouw weer