Informatie Israël
Israël, een modern land aan de rand van het Midden-Oosten. Geen andere land ter wereld speelt al zo lang een rol in de wereldgeschiedenis als Israël. Hier bevinden zich de heilige plaatsen van zowel Joden, Christenen als Moslims en vind je veel overblijfselen uit Oudtestamentische, Romeinse en Ottomaanse tijden.

Maak een rondreis door dit bijzondere land en ontdek heilige steden, reis door mystieke woestijnen of ga dobberen in de Dode Zee. Met natuurlijk als hoogtepunt een bezoek aan de hoofdstad Jeruzalem, met de beroemde klaagmuur en de heilige grafkerk.
De natuur in Israël is heel afwisselend. In het noorden vind je met sneeuw bedekte bergen en in het zuiden uitgestrekte woestijn. Hier kun je in Eilat heel goed terecht voor een strandvakantie! Heb je zin in een bijzonder citytrip? Ga dan zeker eens naar het hippe en bruisende Tel Aviv, de modernste stad van het land.

Wil je graag een rolstoelaangepaste rondreis maken of verblijf je liever in een goed rolstoeltoegankelijk hotel in Jeruzalem? We helpen je graag, bel of mail ons voor een reis op maat.
Buitengewoon opvallend
Weet het verschil tussen prijs en waarde
Kennis en ervaring
Advies van een expert
Vakanties voor iedereen
Maatwerk specialist

Israël

Vraag hier een reisvoorstel aan voor Israël