citytrip-rome-
Comfy at Colosseum
Rome, hoofdstad van Italië, is een unieke stad die door velen wordt beschouwd als de mooiste stad ter wereld. Op elke plaats treft u getuigenissen van een historie die alle tijdperken van de westerse geschiedenis omvat. Keizerlijke paleizen, gewijde plaatsen van het christendom, de Vaticaanse staat en kunstschatten uit een 25 eeuwen lange geschiedenis. Rome biedt allerlei sport- en amusementsmogelijkheden en talrijke culturele evenementen.

Deze grote flat is gelegen in het hart van Rome op maar vijf minuten loopafstand van het Colosseum. De accommodatie is rustig gelegen in een oud binnenhofje. Vlakbij het appartement vindt je winkels met o.a. een supermarkt en een aantal bars. Tegenover de flat vindt je de metro, taxi's en de bus evenals de halte voor de sightseeing bussen.
De kamers zijn allemaal ruim en comfortabel. Het appartement (maximale bezetting 6 volwassenen) bestaat uit 3 slaapkamers, waarvan 2 van hen rolstoeltoegankelijk zijn. De grote slaapkamer (toegankelijk) heeft een king size bed; de tweede slaapkamer (toegankelijk) is uitgerust met een twijfelaar. Elke kamer heeft airconditioning.

Er zijn 2 badkamers in de flat: de belangrijkste is groot en toegankelijk met een comfortabele en ruime douche met douchezitje aan de muur, wasmachine, bidet, toilet met beugel aan linkerzijde en een lage wastafel met speciale behoeften. De tweede is kleiner, met toilet, bidet, en wastafel.

De woonkamer is groot (40 m2), met een grote tafel voor 7 personen en een TV. De keuken heeft een oven, magnetron, afwasmachine, broodrooster, koelkast, vriezer en airconditioning.

De hoofdentree heeft een wat hoge drempel, houdt hier rekening mee bij boeking.
Er is een mogelijkheid om twee appartementen naast elkaar te betrekken met een totale bezetting van 11 personen. Dan heeft het appartement 2 keukens, 5 slaapkamers waarvan 2 rolstoeltoegankelijk, 4 badkamers met 4 douches waarvan 1 rolstoeltoegankelijk.
- Gemiddelde reistijd: Vlucht (Rome) 1:45, transfer (Fiumicino) 0:30

- Tijdsverschil: Geen

- Taal: Italiaans

- Valuta: Euro

- Geldigheid paspoort: Je hebt voor Italië een geldig Nederlands paspoort nodig of een geldige Europese identiteitskaart. Het dient geldig te zijn tot en met de dag van terugkomst in Nederland. Je hebt geen visum nodig.

- Vaccinaties: Voor reizen naar Italië zijn geen verplichte vaccinaties en worden voor standaardreizen geen vaccinaties aangeraden.
Buitengewoon opvallend
Vanaf € 170,00 per nacht
Toplocatie
2 badkamers
3 slaapkamers
Foto's Comfy at Colosseum
ALGEMEEN      VERBLIJFSBASIS   TYPE ACCOMMODATIE   HULPMIDDELEN TE HUUR

rolstoelaangepaste transfer naar de accommodatie en retour
    logies   appartement    vraag onze medewerkers voor meer informatie 


Beoordelingen
Omgeving Comfy at Colosseum
Weer
Weersverwachting
Rome
Weeronline.nl - Meer weer in Romeweeronline.nl Altijd jouw weer