accessible-travel-kaapverdie
Informatie Kaapverdië
Voorbij de westkust van Afrika en te midden van de ruige Atlantische Oceaan liggen de Kaapverdische eilanden in een oase van rust. De archipel van Kaapverdië bestaat uit tien kleine eilanden. Negen ervan zijn bewoond, waaronder het eiland Sal.
De altijd aanwezige zon en het verkoelende briesje zorgen hier voor een aangenaam klimaat. Sal is de perfecte plek voor een relaxte strandvakantie!

Sal was ooit een belangrijke bron voor zoutwinning en dat is nog goed te zien op het eiland. In het plaatsje Pedra Luma ligt een uitge doofde vulkaankrater. Geniet hier van het bijzondere uitzicht over de zoutpannen en drijf in het zoute water. Je kunt dan zelf ervaren hoe hoog de concentratie zout is.

Het landschap is over het algemeen vrij woestijnachtig. Rondom de vakantieresorts op Sal en in het nabijgelegen dorpje Santa Maria is het landschap een stuk fleuriger en zie je aangelegde bloemenperkjes en palmbomen.

We kunnen een dagexcursie voor je organiseren naar de zoutpannen, de Lagune Buracona of naar Terra Boa per rolstoelaangepast busje.
Buitengewoon opvallend
Weet het verschil tussen prijs en waarde
Kennis en ervaring
Advies van een expert
Vakanties voor iedereen
Maatwerk specialist

Hotel Oasis Salinas Sea

Hotel Oasis Salinas Sea

 
Eiland Sal - Luxe strandhotel voor een echte relax vakantie

Weersverwachting
Praia
Weeronline.nl - Meer weer in Praiaweeronline.nl Altijd jouw weer
Beoordelingen