volledig-rolstoelaangepast-hotel-egmond-aan-zee
Appartementen De Egmonden

Aan de duinrand van Egmond aan Zee ligt het prachtige appartementencomplex De Egmonden. Het complex is in 2021 geopend en beschikt over 25 rolstoelaangepaste luxe appartementen, van alle gemakken voorzien. De gehele accommodatie is volledig aangepast en daarmee uniek in het Hollandse kustgebied. De warme inrichting van De Egmonden geeft een familiaire sfeer, je voelt je hier direct thuis!


Er is in het complex geen restaurant maar in samenwerking met Restaurant Natuurlijk uit Egmond aan Zee is het mogelijk om een diner in je appartement te laten bezorgen. Natuurlijk kun je ook zelf koken in je appartement.

Faciliteiten:
- Toegankelijke fitnessruimte, gratis voor gasten, op basis van beschikbaarheid.
- Rolstoeltoegankelijke infraroomcabine
- Eigen fysiotherapiepraktijk, behandelingen voor aankomst te boeken
- Twee speciale badkamers met een Gemini bad, volledig in hoogte verstelbaar. Deze badkamers zijn toegankelijk voor alle gasten, door middel van je eigen sleutelpas.
- Twee speciale strandrolstoelen te huur
- Parkeergarage, doorrijhoogte 2,45 meter

Hulphonden zijn welkom in een aantal appartementen.De Egmonden beschikt over mooie en luxe appartementen, geschikt voor 2 tot 8 personen.  

 
De appartementen zijn allemaal bijzonder ruim, hebben brede doorgangen, geen drempels en in hoogte verstelbare bedden. Ook zijn de appartementen onderling schakelbaar door middel van een tussendeur. De appartementen variëren in oppervlakte van 62 m2 tot maar liefst 184 m2. Alle appartementen hebben een groot en makkelijk toegankelijk balkon van minimaal 10 m2. 
 
Beide bedden, het nachtkastje, het toilet en zelfs de keuken zijn in hoogte verstelbaar. Ook is in elk appartement een papegaai aanwezig. Hier is werkelijk aan alles gedacht!
 
In de woonkamers vind je een ruime zithoek met televisie en een eettafel. Dankzij de natuurlijke lichtinval is de woonkamer een fijne plek om te zitten. Je kunt natuurlijk ook heerlijk op het balkon zitten. De open keukens, met een in hoogte verstelbaar keukenblok, beschikken over alles wat je nodig hebt.
 
De rolstoelaangepaste badkamer heeft twee douches naast elkaar en één opklapbare douchestoel aan de muur. Het douchezitje heeft opklapbare beugels. Er is een in hoogte verstelbaar toilet met beugels aan beide zijden en een dubbele wastafel verstelbaar in twee hoogtes. Op aanvraag kan een douchebrancard geplaatst worden, tegen betaling.
 
Er is keuze uit de volgende appartementen:
2-persoonsappartement met 1 slaapkamer, 2 hoog-laag bedden.
4-persoonsappartement met 2 slaapkamers, 2 hoog/laag bedden.
6-persoonsappartement met 3 slaapkamers, 4 hoog/laag bedden, dit is een combinatie van een twee appartementen, dus met tussendeur.
8-persoonsappartement met 4 slaapkamers, 4 hoog/laag bedden, dit is een combinatie van twee appartementen, dus met tussendeur.
 
Wil je met een grote groep vakantie komen vieren? Dat is mogelijk voor gezelschappen van 20 tot 100 personen. Voor eventuele begeleiding zijn twaalf 2-persoonsstudio's beschikbaar. De Egmonden beschikt over een recreatieruimte, die je eventueel gedeeltelijk voor je gezelschap kunt reserveren.De Egmonden is heerlijk rustig gelegen, op 15 minuten loopafstand van zee en het gezellige centrum met mooie boulevard van Egmond aan Zee. De Voorstraat, met veel leuke winkels, restaurants en gezellige terrassen, is autovrij en ook zijn de meeste winkels, restaurants en strandpaviljoens goed toegankelijk per rolstoel.  De uitzichtplateaus aan de boulevard van Egmond aan Zee zijn dankzij het brede voetpad en gelijkmatigheid ook met je (elektrische) rolstoel, scootmobiel of rollator goed toegankelijk. 


Voor mensen die niet of moeilijk kunnen lopen en wel het strand op willen, kun je bij de Egmonden een strandrolstoel huren, een zogenaamde Jutter. 
 
In het duingebied in en rondom Egmond vindt je kilometerslange verharde fiets- en wandelpaden. Deze paden zijn zeer goed toegankelijk voor een (elektrische) rolstoel of scootmobiel. Bij de lokale fietsverhuur is het mogelijk om een elektrische rolstoelfiets te huren. Hiermee kun je in je eigen rolstoel blijven zitten en je zorgeloos laten rondrijden in het dorp en de prachtige omgeving. De verharde paden voeren je bijvoorbeeld door het mooie duingebied langs de kust. Van Wijk aan Zee tot aan Den Helder!Aantal rolstoelaangepaste appartementen: op aanvraag

Breedte van de deuren: op aanvraag
Hoogte van het bed: op aanvraag
Ruimte onder het bed (afstand vloer tot bed): op aanvraag
Breedte van de badkamerdeur: op aanvraag
Hoogte van het toilet: op aanvraag
Buitengewoon opvallend
Nederland - Noord-Holland
Appartement
Luxe en modern appartement
Vlakbij zee
Hulpmiddelen en zorg
Foto's Appartementen De Egmonden
Appartementen De Egmonden
Appartementen De Egmonden
Appartementen De Egmonden
Appartementen De Egmonden
Appartementen De Egmonden
Appartementen De Egmonden
Appartementen De Egmonden
Omgeving
Omgeving
Omgeving
ALGEMEEN      VERBLIJFSBASIS   TYPE ACCOMMODATIE   HULPMIDDELEN TE HUUR

Verzorging of verpleging
    Logies   Appartement    Hooglaagbed 


      Vakantiewoning    Douchestoel 


          Handbewogen rolstoel 


          Electrische rolstoel 


          Scootmobiel 


          Tillift passief 


          Toiletverhoger 


          Rollator 


          Antidecubitusmatras 


          Douchebrancard 


Beoordelingen
Appartementen De Egmonden