volledig-rolstoelaangepast-hotel-egmond-aan-zee
Appartementen De Egmonden

Aan de duinrand van Egmond aan Zee ligt het prachtige appartementencomplex De Egmonden. Het complex is in 2021 geopend en beschikt over 25 rolstoelaangepaste luxe appartementen, van alle gemakken voorzien. De gehele accommodatie is volledig aangepast en daarmee uniek in het Hollandse kustgebied. De warme inrichting van De Egmonden geeft een familiaire sfeer, je voelt je hier direct thuis!

 

Beneden is een sfeervolle recreatieruimte waar je lekker kunt zitten om even wat te lezen, een spelletje te doen of gezellige andere gasten kunt ontmoeten. Er zijn hier geen horecafaciliteiten.

Er is in De Egmonden geen restaurant, maar in samenwerking met Restaurant Natuurlijk uit Egmond aan Zee is het mogelijk om een diner in je appartement te laten bezorgen. Het restaurant, waar biologische en duurzame producten centraal staan, heeft een gevarieerde menukaart die je in je appartement kunt vinden. Natuurlijk kun je ook lekker zelf koken in je eigen appartement.

 

Faciliteiten:

- Toegankelijke fitnessruimte, gratis voor gasten, op basis van beschikbaarheid.

- Rolstoeltoegankelijke infraroomcabine.

- Eigen fysiotherapiepraktijk, behandelingen voor aankomst te boeken

- Twee speciale badkamers met een Gemini bad, volledig in hoogte verstelbaar. Deze badkamers zijn toegankelijk voor alle gasten, door middel van je eigen sleutelpas.

- Twee speciale strandrolstoelen te huur

- Parkeergarage gratis voor gasten, doorrijhoogte 2,45 meter

 

Hulphonden zijn welkom in een aantal appartementen.De Egmonden beschikt over 25 mooie en luxe appartementen, geschikt voor 2 tot 8 personen. De appartementen zijn allemaal bijzonder ruim, hebben brede doorgangen, geen drempels en in hoogte verstelbare bedden. Ook zijn de appartementen onderling schakelbaar door middel van een tussendeur. De appartementen variëren in oppervlakte van 62 m2 tot maar liefst 184 m2. Alle appartementen hebben een groot en makkelijk toegankelijk balkon van minimaal 10 m2. 

 
Elk appartement beschikt over één of meerdere tweepersoons slaapkamers. Beide bedden, het nachtkastje, het toilet en zelfs de keuken zijn in hoogte verstelbaar. Ook is in elk appartement een papegaai aanwezig  en er zitten standaard bedhekken aan de hoog/laag bedden. Hier is werkelijk aan alles gedacht!
 
In de woonkamer vind je een ruime zithoek met televisie en een eettafel. Dankzij de natuurlijke lichtinval is de woonkamer een fijne plek om te zitten. Je kunt natuurlijk ook heerlijk op het balkon zitten. De open keuken, met een in hoogte verstelbaar keukenblok, beschikt over alles wat je nodig hebt.
 
De rolstoelaangepaste badkamer heeft twee douches naast elkaar en één opklapbare douchestoel aan de muur. Het douchezitje heeft opklapbare beugels. Er is een in hoogte verstelbaar toilet met beugels aan beide zijden en een dubbele wastafel, verstelbaar in twee hoogte. Op aanvraag kan een douchebrancard geplaatst worden, tegen betaling.
 
Er is keuze uit de volgende appartementen:
- 2 persoonsappartement met 1 slaapkamer, 2 hoog/laag bedden.
- 4 persoonsappartement met 2 slaapkamers, 2 hoog/laag bedden.
- 6 persoonsappartement met 3 slaapkamers, 4 hoog/laag bedden, dit is een combinatie van een twee appartementen, dus met tussendeur.
- 8 persoonsappartement met 4 slaapkamers, 4 hoog/laag bedden, dit is een combinatie van twee appartementen, dus met tussendeur.
 
Wil je met een grote groep vakantie komen vieren? Dat is mogelijk voor gezelschappen van 20 tot 100 personen. Voor eventuele begeleiding zijn twaalf 2-persoonsstudio's beschikbaar. De Egmonden beschikt over een recreatieruimte, die je eventueel gedeeltelijk voor je gezelschap kunt reserveren.De Egmonden is heerlijk rustig gelegen, op 15 minuten loopafstand van zee en het gezellige centrum met mooie boulevard van Egmond aan Zee. De Voorstraat, met veel leuke winkels, restaurants en gezellige terrassen, is autovrij en ook zijn de meeste winkels, restaurants en strandpaviljoens goed toegankelijk per rolstoel.  De uitzichtplateaus aan de boulevard van Egmond aan Zee zijn dankzij het brede voetpad en gelijkmatigheid ook met je (elektrische) rolstoel, scootmobiel of rollator goed toegankelijk.

 

Voor mensen die niet of moeilijk kunnen lopen en wel het strand op willen, kun je bij de Egmonden een strandrolstoel huren, een zogenaamde Jutter.

 

In het duingebied in en rondom Egmond vindt je kilometerslange verharde fiets- en wandelpaden. Deze paden zijn zeer goed toegankelijk voor een (elektrische) rolstoel of scootmobiel. Bij de lokale fietsverhuur is het mogelijk om een elektrische rolstoelfiets te huren. Hiermee kun je in je eigen rolstoel blijven zitten en je zorgeloos laten rondrijden in het dorp en de prachtige omgeving. De verharde paden voeren je bijvoorbeeld door het mooie duingebied langs de kust. Van Wijk aan Zee tot aan Den Helder!


Aantal rolstoelaangepaste appartementen: 25

Breedte van de deuren: overal brede deuren

Hoogte van het bed: in hoogte verstelbaar

Ruimte onder het bed (afstand vloer tot bed): op aanvraag, ruim genoeg voor een tillift

Hoogte van het toilet: in hoogte verstelbaar

Buitengewoon opvallend
Nederland - Noord-Holland
Appartement
Luxe en modern appartement
Vlakbij zee
Hulpmiddelen en zorg
Foto's Appartementen De Egmonden
De Egmonden
De Egmonden
De Egmonden
De Egmonden
De Egmonden
De Egmonden
De Egmonden
De Egmonden
Appartement
Appartement
Appartement
Appartement
Appartement
Appartement
Appartement
Appartement
Appartement
Appartement
Appartement
Appartement
Appartement
Appartement
Appartement
Appartement
Appartement
Appartement
Appartement
Omgeving
Omgeving
Omgeving
Omgeving
Omgeving
Omgeving
Omgeving
Omgeving
Omgeving
Omgeving
Omgeving
ALGEMEEN      VERBLIJFSBASIS   TYPE ACCOMMODATIE   HULPMIDDELEN TE HUUR

Verzorging of verpleging
    Logies   Appartement    Hooglaagbed 


      Vakantiewoning    Douchestoel 


          Handbewogen rolstoel 


          Electrische rolstoel 


          Scootmobiel 


          Tillift passief 


          Toiletverhoger 


          Rollator 


          Antidecubitusmatras 


          Douchebrancard 


Beoordelingen
Appartementen De Egmonden