rolstoelaangepaste-villa-in-florida
Villa Silverstar Florida
In het mooiste vakantiegebied van Florida bestaat er een rolstoelaangepaste villa met royaal wooncomfort, een eigen zwembad met tillift en inloop en een aanlegsteiger voor een rolstoelaangepaste boot!

Met vluchten vanuit Nederland naar Fort Myers, Miami, Fort Lauderdale, Tampa en Orlando zijn er genoeg mogelijkheden om Florida aan te vliegen. Het is mogelijk om vanuit Düsseldorf een rechtstreekse vlucht naar Fort Myers te maken (ongeveer 9 uur). Van daaruit is de transfer van het vliegveld naar het huis maar 30 minuten.

Autohuur (eventueel met hand control) wordt aangeraden ter plaatse! Het is aan te bevelen een mindervaliden vignet voor de huurauto mee te nemen. Ook is een rolstoelaangepaste transfer ter plaatse te regelen.

Op enkele minuten afstand bevinden zich winkelcentra voor de boodschappen. Het huis bevindt zich aan het einde van een rustige straat.
Orlando, met o.a. Disneyworld, ligt op ongeveer 3 uur rijden vanaf de villa.
Tot de inrichting behoren een compleet ingerichte keuken, handdoeken, beddengoed,
televisie in twee slaapkamers. In de woonkamer bevindt zich een televisie en een stereo installatie. Telefoon, fax en internet is draadloos en is beschikbaar tegen geringe kosten. Het verwarmde zwembad met spa ligt in het westen, zodat de zon bijna de hele dag in de tuin schijnt. Natuurlijk is het mogelijk om op het terras onder het zon- en luchtdoorlatende antimuggenscherm ontbijten of om op de ligstoelen te ontspannen.

Er bevinden kleine drempels aan de ingangsdeur, aan de verbindingsdeur van de garage naar het huis en aan de poolbath deur. De rand van de schuifdeur in de livingroom naar de patio is 2,5 cm diep.
De deurbreedtes:
- Ingangsdeur: 83 cm
- Toiletdeur in de grote badkamer: 86 cm
- Deur garage/huis: 83 cm
- Schuifdeur masterbedroom/patio 72 cm
- Zwembaddeur) 86 cm
- Keukeningangen 86 cm
- Ingang masterbedroom 86 cm
- Wasmachine/droger deur 86 cm
- De deuren van de andere beide slaapkamers 86 cm
- Inloop kledingkasten queensize/twins 86 cm

Niet genoemde deuren zijn te smal voor rolstoelgebruikers!
De toilet-/douchestoel (gratis aanwezig) gaat ook over het toilet (hoogte 44 cm)
Het doucheoppervlak is 180 cm x 84 cm. De ingang is hellend. Voorzicht, Slipgevaar!
Een tillift bevindt zich bij het zwembad en spa.
- Gemiddelde reistijd: Vlucht 9:00 uur rechtstreeks Dusseldorf - Fort Myers, transfer 0:30

- Tijdsverschil: 6 uur vroeger. Tijdens onze zomertijd komt er nog een extra uur tijdsverschil bij.

- Taal: Engels

- Valuta: Amerikaanse Dollar

- Geldigheid paspoort: Nederlanders mogen met een paspoort mét chip (staat een rechthoekje met een rondje op de voorkant van je paspoort) Amerika binnen indien het nog minimaal geldig is tot en met de terugreis naar Nederland. Iedere reiziger, inclusief kinderen en zuigelingen (baby's), moeten hun eigen paspoort hebben. Een identiteitskaart is onvoldoende en het bijschrijven van kinderen in paspoorten van hun ouder(s) wordt ook niet geaccepteerd.

- Visum:
Houders van een Nederlands paspoort hebben geen visum nodig indien ze maximaal 90 dagen in de Verenigde Staten verblijven. Zij vallen onder het zogenaamde Visa Waiver Program (visumontheffingsprogramma). Sinds 12 januari 2009 is deelname aan het Visa Waiver Program gekoppeld aan een elektronische toestemming die vooraf aangevraagd dient te worden (ESTA).

- ESTA:
Alle reizigers die zonder visum Amerika binnen willen en dus deel willen nemen aan het visumontheffingsprogramma dienen zichzelf vooraf elektronisch aan te melden via de website van ESTA (Electronic System for Travel Authorization). Dit kun je al vanaf 2 jaar voor vertrek maar dien je uiterlijk 72 uur voor vertrek naar de Verenigde Staten geregeld te hebben. ESTA-aanvragen waren tot september 2010 gratis, 8 september 2010 wordt er een bedrag van $ 14,00 berekend voor iedere goedgekeurde ESTA aanvraag. Indien je een aanvraag doet maar hij wordt afgewezen, dan betaal je alleen $ 4,00 verwerkingskosten.
Een aantal gegevens kun je na de aanmelding nog wijzigen, zoals je e-mail adres, telefoonnummer, luchtvaartmaatschappij, vluchtnummer, plaats waar je aan boord gaat en je verblijfplaats in Amerika.

- Vaccinaties: Voor reizen naar De Verenigde Staten zijn geen verplichte vaccinaties en worden voor standaardreizen geen vaccinaties aangeraden.
Buitengewoon opvallend
Vanaf € 850,00 per week
Prachtige villa van alle gemakken voorzien
Rolstoeltoegankelijke, zelf te besturen, boot te huur. Aan te meren bij je eigen villa!
Tillift bij het zwembad/spa
Foto's Villa Silverstar Florida
ALGEMEEN      VERBLIJFSBASIS   TYPE ACCOMMODATIE   HULPMIDDELEN TE HUUR

zwembadlift
    logies   villa    hooglaagbed 

inloop in het zwembad
      bungalow    douchestoel 

rolstoelaangepaste transfer naar de accommodatie en retour
      vakantiewoning    handbewogen rolstoel 


      huis    elektrische rolstoel 


          scootmobiel 


          tillift passief 


          toiletverhoger 


          rollator 


          antidecubitusmatras 


Beoordelingen
Omgeving Villa Silverstar Florida
Weer
Weersverwachting
Cape Coral
Weeronline.nl - Meer weer in Cape Coralweeronline.nl Altijd jouw weer