cruises-wereldwijd-voor-mindervalide
cruise-door-nederland-en-duitsland
Informatie Cruises
Wil je zoveel mogelijk zien en tegelijkertijd genieten van een ontspannen vakantie? Boek dan eens een cruise, de meest veelzijdige vakantie!

Cruisen is de ultieme manier om in korte tijd veel nieuwe bestemming te ontdekken. Je ziet de wereld vanaf het water! Soms doet een cruise wel 6 of meer landen aan waarbij je de prachtige hoogtepunten van ieder land ziet. Het schip vaart ’s nachts uit waardoor je elke ochtend weer wakker wordt met een nieuw uitzicht, zonder dat je daar zelf iets voor hoeft te doen, hoe heerlijk is dat?

Een cruiseschip heeft veel faciliteiten aan boord, dus je zult je nooit vervelen. Het grote voordeel van een cruise is dat alles voor je wordt geregeld. Elke dag kun je aanschuiven in één van de vele restaurants en genieten van heerlijk eten. Verder worden er de hele dag allerlei activiteiten georganiseerd, kun je heerlijk niks doen en genieten van het uitzicht of meedoen met een georganiseerde excursie. Je hoeft dus echt zelf niets te doen en kunt volop genieten. Dat is pas vakantie!

Scrol verder en zoek je favoriete cruisevakantie. Wij willen iedereen laten genieten van een onbezorgde cruise met Buitengewoon Reizen.
Buitengewoon opvallend
Weet het verschil tussen prijs en waarde
Kennis en ervaring
Advies van een expert
Vakanties voor iedereen
Maatwerk specialist
Over de hele wereld

 
Zie de wereld op een cruise! Een heerlijk ontspannende, avontuurlijke en afwisselde wereldcruise!

MS-Viola

 
Duitsland - Compleet gerenoveerde boot met 34 aangepaste hutten en 2 routes

Vaartocht met "De Jonathan"

 
Nederland - Een schip dat van alle gemakken is voorzien


Beoordelingen