cruises-voor-mensen-met-een-beperking
vaartocht-met-schip-de-jonathan
aangepaste-boot-tochten-in-nederland
Vaartocht met schip ''De Jonathan''
Het schip "De Jonathan" is een vrachtschip wat speciaal verbouwd is tot een schip met ongekende mogelijkheden voor gasten met een beperking. En het leuke is; met dit schip kun je geweldige één- en meerdaagse vaarttochten maken!

De dagtochten kunnen alleen door gezelschappen van maximaal 12 personen, dit is inclusief koffie en lunch (inclusief begeleiders) worden geboekt.
De prijs voor dagtochten is €500,- (inclusief BTW)


De 4 daagse tochten kunnen ook als gezelschap worden geboekt van maximaal 12 personen. Het seizoen loopt vanaf 3 mei 2021 t/m 27 september 2021. Voor meer informatie kun je altijd een reisvoorstel aanvragen of telefonisch contact met ons opnemen.
Tochten met Schip De Jonathan
Dag 1: Maandag vertrek naar Hanzestad Kampen, hier kun je gezellig de stad in.
Dag 2: Dinsdag varen ze vroeg weg om in de middag in Harderwijk aan te komen, hier kun je bijvoorbeeld het Dolfinarium bezoeken.
Dag 3: Woensdag naar Urk, waar je lekker een visje kunt scoren en kunt genieten van het mooie vissersplaatsje.
Dag 4: Donderdag vaart de boot terug naar Hasselt en komt hier om 16.00 uur weer aan.
Dag 1: Maandag vaartocht naar het prachtige Zwolle, waar de boot blijft liggen voor de overnachting.
Dag 2: Dinsdag vaartocht van Zwolle naar het mooie Kampen, waar je gezellig de stad in kunt.
Dag 3: Woensdag gaat de reis naar Urk.
Dag 4: Donderdag vaartocht terug naar Hasselt. Op deze reis worden Zwolle, Kampen en Urk uitgebreid bezocht.
Dag 1: Maandag gaat de vaarroute naar Kampen, waar de overnachting is.
Dag 2: Dinsdag vaart de boot naar Lelystad. Hier kun je de Batavia werf en Bataviastad Outlet bezoeken.
Dag 3: Woensdag zet de boot koers naar Urk, hier is ook de overnachting.
Dag 4: Donderdag vaart de boot terug naar Hasselt, de thuishaven.
Op vrijdag gaat de tocht door het stroomgebied van de IJssel en het Zwarte Water. Het schip vaart om 10.00 uur uit Hasselt en zet koers richting Zwolle. Onderweg wordt gezorgd voor koffie, thee en wat lekkers. Tijdens een dagtocht gaat er wel een gastvrouw mee die zorgt voor de koffie en de lunch. Daarna gaat de boot door de sluis de IJssel op en door naar Kampen. Het mooie stadsbeeld doemt op!

De lunch wordt inmiddels geserveerd aan boord met een stevige soep en diverse lekkere verse broodjes. Vervolgens vaart het schip de IJssel verder af en steekt door naar het Zwarte Water en Ramspol. Via Zwartsluis gaat de koers naar Hasselt. Tegen 16.00 uur is het tijd voor het afscheid en gaat iedereen weer huiswaarts.
Prijs: €500,- (Inclusief BTW) Dit geldt voor 12 personen maximaal inclusief koffie en lunch.
Buitengewoon opvallend
Volledig aangepaste boot
Vanaf € 350 per persoon (Inclusief BTW)
Vier- of ééndaagse vaartochten
Seizoen vanaf 3 mei 2021 t/m vrijdag 30 september 2021
Alles rolstoeltoegankelijk
Foto's Vaartocht met schip ''De Jonathan''
Interieur van Jonathan Vakantie per schip
Schip de Jonathan
Kampen
Vaartocht met schip De Jonathan
Vaartocht met schip De Jonathan
Vaartocht met schip De Jonathan
Vaartocht met schip De Jonathan
Vaartocht met schip De Jonathan
Vaartocht met schip De Jonathan
Vaartocht met schip De Jonathan - Faciliteiten
Vaartocht met schip De Jonathan - Faciliteiten
Vaartocht met schip De Jonathan - Faciliteiten
ALGEMEEN      VERBLIJFSBASIS   TYPE ACCOMMODATIE   HULPMIDDELEN TE HUUR

tillift passief
    logies   hut (cruise)    twee liften voor de rolstoelers 


    logies en ontbijt        


    halfpension        


    volpension        

 

Cruises kaart
Praktische informatie | Vaartocht met schip ''De Jonathan''

4-Daagse

"De Jonathan" is een schip dat van alle gemakken is voorzien. Zo kun je ongedwongen genieten van de vaart en de omgeving, met leuke sociale contacten en weer thuiskomen met de mooiste belevenissen! De 4-daagse vaartochten kunnen door gezelschappen van maximaal 12 personen ( inclusief begeleiders) worden geboekt. De dagtochten kunnen alleen door groepen worden geboekt. Een echte “wauw!’ vaartocht voor gasten met een beperking en hun begeleiders (ouders), op deze manier kun je zorgeloos het water op gaan!

Er zijn verschillende 4-daagse vaarttochten. Let op, op een 4 daagse reis vaat er geen kok mee, alleen in uitzonderlijke gevallen. De bemanning bestaat uit 2 mensen: de schipper en de matroos.

Nieuwe tochten

We kunnen ook enkele nieuwe 4 daagse tochten varen vanaf het nieuwe seizoen. We kunnen naar Friesland en Enkhuizen als het weer dit toestaat. Indien je hierin bent geïnteresseerd, kan je contact met ons opnemen.

Voorwaarden

1. De gasten zorgen zelf voor de inkoop van de producten die nodig zijn voor het ontbijt, lunch en diner voor het eigen gezelschap en de schipper en de matroos. Ze bereiden zelf het ontbijt, de lunch en het diner en koken zelf in de keuken van het schip. De prijs bedraagt dan € 350,- per persoon (Inclusief BTW).

2. De stichting zorgt voor de inkoop van de producten die nodig zijn voor het ontbijt, lunch en diner voor het eigen gezelschap en de schipper en de matroos. Het gezelschap bereidt zelf het ontbijt, de lunch en het diner en koken zelf in de keuken van het schip. De prijs bedraagt dan € 400,- per persoon (Inclusief BTW).

3. De stichting zorgt voor de inkoop van de producten die nodig zijn voor het ontbijt en lunch voor het eigen gezelschap en de schipper en de matroos. Het gezelschap bereidt zelf het ontbijt en de lunch en gebruiken de keuken van het schip. Het diner wordt verzorgd door een catering bedrijf dat het diner verzorgd aan boord. De prijs bedraagt dan € 425,- per persoon (Inclusief BTW).

Voorwaarden eten

1. De klanten kopen zelf eten voor hen zelf en de bemanning. Ze zorgen zelf voor ontbijt, lunch en diner.
Prijs: € 350 pp. (Inclusief BTW)
2. De stichting doet de inkoop voor het ontbijt, lunch en diner voor het gezelschap en de bemanning. De klanten zorgen zelf voor voorbereiden van het ontbijt en de lunch. Ze koken zelf en verzorgen het diner.
Prijs: € 400 pp. (Inclusief BTW)
3. De stichting zorgt voor de inkoop voor het ontbijt en de lunch. De klanten bereiden het ontbijt en de lunch zelf voor. Voor het diner wordt er gebruik gemaakt van een catering-service dat de warme maaltijden bezorgt.
Prijs: € 425 pp. (Inclusief BTW)

Nieuwe tochten

We kunnen ook enkele nieuwe dagtochten varen vanaf het nieuwe seizoen. Naar Vollenhove en Wijhe bijvoorbeeld. Indien je hierin bent geïnteresseerd, kan je contact met ons opnemen.

Vanaf maandag 3 mei 2021 kan het schip “de Jonathan” worden geboekt. Het seizoen zal sluiten op vrijdag 30 september 2021. Vertrek 4-daagse vaartochten vanaf maandag 11.00 in de thuishaven Hasselt.
Vanaf 09.30 uur kunnen de gasten inchecken. Tijdens de geplande vaarroute zal er worden aangelegd in verschillende plaatsen. Hier is dan ook tijd om deze plaatsen te bezoeken. Per aanlegplaats is voor je in kaart gebracht wat de bezienswaardigheden zijn. Uiteraard ben je als gast volledig vrij in de activiteit die je aan wal wilt ondernemen. Als je daar hulp bij nodig hebt geef dat dan van te voren door. Op donderdag meert het schip rond 16.00 uur weer aan in de thuishaven Hasselt en is je “wauw!” vaartocht ten einde, een vaartocht waar je nog vaak op terug zult kijken.

NB: De schipper heeft de vrijheid om de route van de vaartocht op basis van weersomstandigheden te wijzigen.


Corona

Om veilig en gezond voor iedereen te kunnen varen, gelden de coronamaatregelen ook voor de vaartochten. Deze worden afhankelijk van de groep samenstelling vastgesteld.