citytrip-madrid-buitengewoonreizen
Rolstoelvriendelijke vakantie Madrid
Madrid is de hoofdstad en tevens de grootste stad van Spanje. Deze stad is al eeuwenlang het kloppende hart van Spanje en heeft heel veel te bieden op het gebied van cultuur en historie. Je vindt er prachtige kerken, paleizen en mooie musea. Ook kun je er heerlijk winkelen, uitgaan en culinair genieten. Madrid heeft niet alleen grote pleinen en straten, maar ook rustige plekjes waar je vergeet dat je je in een wereldstad bevindt. Ga lekker geniet van de Spaanse sfeer en de zon op één van de vele terrasjes!

De stad is goed rolstoeltoegankelijk. De meeste grote musea en bijvoorbeeld de beroemde Almunda kathedraal zijn helemaal toegankelijk. Wil je met het openbaar vervoer reizen? Ongeveer de helft van alle metrostations zijn rolstoeltoegankelijk, evenals de bussen. Ook zijn er rolstoeltoegankelijke taxi’s.

Scrol verder en kies je favoriete accommodatie uit ons aanbod in Madrid, als dan niet met hulpmiddelen. Zit je reis er niet tussen? Geen zorgen, stel samen met ons je reis samen! Wij willen iedereen laten genieten van een onbezorgde reis met Buitengewoon Reizen.
Buitengewoon opvallend
Weet het verschil tussen prijs en waarde
Kennis en ervaring
Advies van een expert
Vakanties voor iedereen
Maatwerk specialist
Minimize
  • Expand/Collapse
Quatro Puerta del Sol

 
Madrid - Direct in het leven, op een ideale plek om te verblijven voor je city trip om Madrid te verkennen.

Ayre Gran Colon

 
Madrid - In hartje centrum van madrid op 700 meter van stadspark Buen Retiro


Beoordelingen