aangepaste-citytrips-europa-valencia
Rolstoelvriendelijk vakantie Valencia
Valencia, ook wel bekend als de sinaasappelstad, is de op twee na grootste stad van Spanje. De stad is minder toeristisch dan Barcelona, maar even hip en levendig! Ga lekker shoppen of een terrasje pakken in het gezellige historisch centrum, de Barrio del Carmen, of neem de metro naar het strand voor een lange wandeling langs de promenade, waar ook erg leuke visrestaurantjes zijn.

Je vindt in Valencia ook veel moderne architectuur, zoals de beroemde Stad van Kunst en Wetenschap, een groep van zes modern gebouwen, allemaal even opvallend en bijzonder om te zien! Dit stadsdeel is ook goed toegankelijk voor rolstoelgebruikers.

Gezien het gunstige klimaat en de mogelijkheid om zowel van zon en strand te genieten als van historie en cultuur, boeken veel mensen een trip naar Valencia.

Valencia is goed rolstoeltoegankelijk. Bijna alle metro- en tramstations zijn voorzien van liften en oprijbanen. Ook per bus is het goed mogelijk om Valencia te ontdekken, neem bijvoorbeeld de Valencia Bus Turistic, waarmee je langs alle bezienswaardigheden kunt rijden. Wil je even lekker van de zon genieten? Het strand heeft speciale oprijbanen en er zijn strandrolstoelen te leen, dus zelfs even de zee in is geen probleem!

Genoeg om te ontdekken dus! Wacht niet langer en bekijk onze accommodaties voor een rolstoelvriendelijke vakantie in Valencia met Buitengewoon Reizen.
Buitengewoon opvallend
Weet het verschil tussen prijs en waarde
Kennis en ervaring
Advies van een expert
Vakanties voor iedereen
Maatwerk specialist
Minimize
  • Expand/Collapse
Hotel Vincci Mercat

 
Valencia - Historische elementen gemengd met moderne architectuur, bezoek Valencia!

Appartement Valencia

 
Valencia - Moderne appartementen midden in het centrum van Valencia

Hotel Dimar

 
Valencia - Fantastische locatie in het centurm van Valencia in de wijk Eixample

Hotel Ciscar

 
Picanya - Comfort met buitenzwembad 1.5 kilometer van Valencia