gehandicapten-reizen-Frankrijk
gehandicapten-reizen-Frankrijk
camping-le-verdoyer-kindervriendelijke-vakantie
Camping Chateau le Verdoyer
Op viersterren-camping Château Le Verdoyer in Champs Romain in Frankrijk is het mogelijk een zespersoons rolstoelaangepast chalet of een vier- en zespersoons rolstoelaangepaste stacaravan te huren. Champs Romain ligt in de Dordogne/ Perigord-Limousin in de driehoek: Nontron – Châlus en Thiviers en op niet al te verre afstand van Limoges.

De camping is prachtig aangelegd met als centrale punt het kasteel waarin het restaurant is gevestigd. Op de camping is een gezellig terras, een campingwinkel en een snackbar. In het hoogseizoen worden er voor de jeugd diverse activiteiten georganiseerd.

Er is volop zwemgelegenheid op de camping:
- Een mooi complex van 3 buitenbaden met een zonneterras en verkooppunt voor drankjes en ijsjes in het hoogseizoen.
- Grote waterglijbaan bij het buitenbad, met een lengte van 37 meter: plezier voor jong en oud!
- Overdekt zwembad met jacuzzi.
- Het zwembad op de camping is voorzien van een tillift. Deze is verrijdbaar dus ook binnen te gebruiken.
- Verder is er een visvijver voorzien van vissteigers en een zwemven aan de rand van de camping.

Wifi aanwezig.

We verhuren 3 verschillende accommodaties op deze camping:
Aangepast Chalet:
Woon/eetkamer met satelliet TV voorzien van alle Nederlandse zenders; ruime keuken met alle voorzieningen; 3 slaapkamers: een slaapkamer met 1 hooglaagbed en een gewoon éénpersoonsbed, een slaapkamer met 2 éénpersoonsbedden en een slaapkamer met een stapelbed.

Er is een ruime badkamer met toilet en vlakke douche ruimte. In de badkamer is een douche/toiletstoel aanwezig. Een tillift, mits beschikbaar, is gratis. Het chalet is voorzien van een inpandig overdekt terras met zitje. Indien je dit chalet huurt is het eventueel op aanvraag mogelijk om hulp te regelen bij wassen en aankleden.

Tip: Overweeg eens een combinatiereis tussen Camping Village de la Guyonnière in de Vendee en Camping Chateau le Verdoyer in de Dordogne. Op beide campings staan deze zelfde goed aangepaste chalets. De afstand van Nederland naar beide campings in Frankrijk is praktisch gelijk. De afstand tussen beide campings is ca. 300 km, een route gedeeltelijk over snelwegen en prachtige binnenwegen met oude dorpjes en wijngaarden. Dit is ongeveer 4 á 5 uur rijden.

Aangepaste Stacaravan 1:
Deze aangepaste stacaravan beschikt over 2 slaapkamers, waaronder 1 slaapkamer met een stapelbed voor kinderen en een woon/slaapbank in de woonkamer. In de ouderslaapkamer staat 1 hoog/laag bed en een gewoon 1-persoonsbed. De badkamer heeft beugels bij toilet en douche en in de douche staat een douchestoel.
De stacaravan is geschikt voor maximaal 4 volwassenen en 2 kinderen. Er moet dan wel gebruik gemaakt worden van de slaapbank in de woonkamer, waardoor de ruimte zeer beperkt is. ( zie apart fotomapje stacaravan 3)

Aangepaste Stacaravan 2:
Deze aangepaste stacaravan is geschikt voor 2 volwassenen en 2 kinderen en is alleen toegankelijk voor iemand die gebruik maakt van een handbewogen rolstoel. Woonkamer met zithoek en keukenhoek met onderrijdbaar aanrecht. Tv met satelliet en Nederlandse zenders.

Er is een ouderslaapkamer met een tweepersoonsbed met 2 losse matrassen van 80 cm x 200 cm, waarvan 1 bed een met elektrisch verstelbare bodem, rug – en voeteneinde. De hoogte van het bed is 48 cm. De kinderslaapkamer heeft een stapelbed waarvan het bovenste bed 70 cm x 190 cm is en het onderste bed 80 cm x 190 cm is.

De badkamer heeft een beugel bij het toilet en beugels bij de douche. Ook is er een douche/toiletstoel zonder wielen met afsluitbare emmer (deze stoel kan niet boven het toilet geplaatst worden)

De stacaravan staat op een mooie plek op de camping (plaats 24) met een gedeeltelijk overdekte veranda. ( zie apart fotomapje stacaravan 2)
Gemiddelde reistijd: Eigen vervoer

Tijdsverschil: Geen

Taal: Frans

Valuta: Euro

Geldigheid paspoort: Je paspoort dient geldig te zijn tot en met de dag van terugkomst in Nederland. Je hebt geen visum nodig.

Vaccinaties: Voor reizen naar Frankrijk zijn geen verplichte vaccinaties en worden voor standaardreizen geen vaccinaties aangeraden.
Buitengewoon opvallend
Vanaf € 320,00 per week
Wifi Internet aanwezig!
Chalet of stacaravan voor 5 á 6 personen
Zwembad met tillift
Foto's Camping Chateau le Verdoyer
ALGEMEEN      VERBLIJFSBASIS   TYPE ACCOMMODATIE   HULPMIDDELEN TE HUUR

zwembadlift
    logies   bungalow    hooglaagbed 

inloop in het zwembad
      vakantiewoning    douchestoel 


      camping    tillift passief 


Beoordelingen
Omgeving Camping Chateau le Verdoyer
Weer
Weersverwachting
Champs-Romain
Weeronline.nl - Meer weer in Champs-Romainweeronline.nl Altijd jouw weer