hond-vriendelijk-hotel
Boshotel Vlodrop
Middenin de bossen van Nationaal Natuurpark 'De Meinweg', enkele kilometers ten zuidoosten van Roermond, in het hart van Limburg ligt het viersterrenhotel Boshotel Vlodrop, onderdeel van de Hampshire keten. Gelegen in het bijzondere Nationale Park “De Meinweg”, maakt Boshotel Vlodrop zijn naam volledig waar.
Het schitterende natuurschoon is haast overweldigend, de rust een verademing. In deze unieke omgeving ligt het luxueuze vier sterren hotel. Hier komen natuur en comfort bij elkaar.

Toegankelijkheid
Het hotel is goed ingericht op rolstoelgebruikers. Er zijn invalidenparkeerplaatsen bij de ingang. In de hal is een invalidentoilet, dat zich ook dichtbij het restaurant bevindt. Liften zijn aanwezig.
Het zwembad is niet toegankelijk (er is geen tillift bij het bad, wel een trap) ). De fitnessruimte is wel toegankelijk.

Faciliteiten
Wellness Center 'Vita Allegra' bestaande uit ruime professionele fitnessruimte, Clarins Goldsalon met zeven behandelkamers, binnenzwembad met jetstream en zwembadsauna en een intiem saunalandschap. Er is een aantal dagen per week een fysiotherapeut aanwezig.
In à-la-carte restaurant de Meinweg kunt u terecht voor kleine gerechten en diners, terwijl u een aperitief of digestief kunt drinken in de gezellige bar. Het hotel beschikt ook over verschillende feestzalen.
Care suites (Aangepast)
Boshotel Vlodrop beschikt over een tiental care-suites (maximale bezetting 2 volwassenen). Er zijn twee care suites XL, deze zijn 1,5 keer zo groot als de normale zorgsuites. Alle suites zijn bijzonder ruim van opzet en ingericht met twee elektrische bedden, een kast, een schrijftafel, een zithoek, een minibar en een senseo koffiezetapparaat. De zeer ruime badkamer heeft een bad, aparte douche, toilet en wastafel.

Toegankelijkheid
Dankzij hun bijzonder ruime opzet bieden de care-suites veel ruimte voor de rolstoelgebruiker. Ook de badkamer is erg ruim. Het bed bestaat uit twee 1-persoonsbedden met ombouw, de bedden zijn elk op zich elektrisch verstelbaar. Ook met gebruik van een eventuele tillift is rekening gehouden. Indien gewenst kan er een papegaai op de bedden geplaatst worden.
In de badkamer zijn beugels aanwezig bij het toilet en er is een beugel aanwezig bij de douche. Er kan hier een douchekrukje geplaatst worden. Op aanvraag kan er natuurlijk ook een douchestoel geregeld worden.

Naast de inrichting van de care suites is het van belang dat u als gast de benodigde zorg krijgt. De Zorggroep Midden-Limburg is zeer ervaren in het bieden van zorg op maat aan de gasten van het hotel. De professionele fitness en wellnessfaciliteiten bieden u alle gelegenheid om op uitgelezen wijze te revalideren.
Omgeving
Boshotel Vlodrop ligt midden in het Nationaal Natuurpark 'de Meinweg'. Dit is een magnifiek natuurgebied van meer dan 800 hectaren, rijk aan bossen, vennen, moerassen en heidevelden. Verder biedt de omgeving van Vlodrop een keur aan verstilde dorpjes en kastelen van weleer.
Buitengewoon opvallend
Vanaf € 99,00 per kamer per nacht
Rolstoelaangepaste care-suites
Vakantie met hond! Huisdieren zijn hier toegestaan
Kinderen gratis op de kamer van ouders
Hotel vlakbij de Duitse grens

Foto's Boshotel Vlodrop
ALGEMEEN      VERBLIJFSBASIS   TYPE ACCOMMODATIE   HULPMIDDELEN TE HUUR

verzorging of verpleging
    logies   hotel    hooglaagbed 


    logies en ontbijt       douchestoel 


    halfpension       handbewogen rolstoel 


          elektrische rolstoel 


          scootmobiel 


          tillift passief 


          toiletverhoger 


          rollator 


          antidecubitusmatras 


Beoordelingen
Omgeving Boshotel Vlodrop
Weer
Weersverwachting
Vlodrop
Weeronline.nl - Meer weer in Vlodropweeronline.nl Altijd jouw weer