omgeving-aangepast-vakantiehuis-kattenberg
De Kattenberg
Op slechts 5 minuten lopen van het natuurreservaat het Korenburgerveen en Meddoseveen, middenin de bossen in Winterswijk staat het luxueuze vakantiecomplex De Kattenberg. Dé ideale plek om eens heerlijk te genieten van de rust en de natuur. Het vakantiecomplex bestaat uit 5 luxueuze vakantiewoningen.

Toegankelijkheid
De vakantiewoningen zijn ruim opgezet en bieden de nodige mogelijkheden voor mindervaliden en rolstoelgebruikers. De 8-persoons bungalow beschikt standaard al over enkele aanpassingen.

Faciliteiten
Vakantiecomplex de Kattenberg bestaat uit één gebouw waarin vijf ruime vakantiewoningen zijn gerealiseerd. Er is een wasmachine en droger voor gezamenlijk gebruik aanwezig. Als extra service zijn uw bedden opgemaakt bij aankomst!

Omgeving
Nabij het vakantiecomplex kunt u o.a. fietsen, wandelen, nordic walking, paardrijden en trimmen. In en om het centrum van Winterswijk zijn allerlei activiteiten: winkels, terrasjes, bioscoop, game house, lasergame, bowlen, karten, sportcentrum en een overdekt zwembad.
6-persoons vakantiewoning (rolstoeltoegankelijk)
De 6-persoons vakantiewoning (maximale bezetting 6 volwassenen + 1 huisdier) heeft een 2-persoons slaapkamer met 2-persoonsbed op de benedenverdieping. Aangrenzend een badkamer met douche en wastafel op de benedenverdieping. Tevens is er een apart toilet op de benedenverdieping. Op de bovenverdieping zijn nog twee 2-persoons slaapkamers. Het is mogelijk om hier ook een campingbedje bij te plaatsen. De slaapkamers hebben elk twee 1-persoonsbedden. Er is hier een tweede badkamer voorzien van bad, douche, toilet, wastafel en infraroodsauna. De bungalow is ruim opgezet en heeft beneden een ruime woonkamer met zithoek, eettafel en open keuken. De keuken is voorzien van afwasmachine, magnetron, bakoventje, keramische kookplaat, waterkoker en koffiezetapparaat. Bij de zithoek staat een tv met dvd-speler. Hier kunt u ook heerlijk ontspannen bij het vuur van een modern ingebouwde gashaard. De begane grond is voorzien van vloerverwarming. De vakantiewoning heeft een eigen tuin met terras en zitje, deze is vanuit de woonkamer via de schuifpui te bereiken.

Toegankelijkheid
De vakantiewoning is ruim opgezet en biedt hierdoor ruimte aan de rolstoelgebruiker. Het is mogelijk om de bedden te laten verhogen met bedklossen. Er kan een douchestoel in de badkamer geplaatst worden, de badkamer biedt echter geen ruimte voor de draaicirkel van een rolstoel. In het toilet beneden kan een overtoiletstoel over het toilet geplaatst worden, zodat u een verhoogde zitting en steun bij het toilet heeft. Klossen, douchestoel en overtoiletstoel zijn op aanvraag beschikbaar.

8-persoons vakantiewoning (Aangepast)
De 8-persoons vakantiewoning (maximale bezetting 8 volwassenen + 2 baby's + 2 huisdieren) heeft een 2-persoons slaapkamer met 2-persoonsbed op de benedenverdieping. Er is een badkamer met douche, toilet en wastafel beneden. Op de bovenverdieping zijn nog drie 2-persoons slaapkamers. Het is mogelijk om hier ook een campingbedje bij te plaatsen. De slaapkamers hebben elk twee 1-persoonsbedden. Er is hier een tweede badkamer voorzien van bad, douche, toilet, wastafel en infraroodsauna. De bungalow is ruim opgezet en heeft beneden een ruime woonkamer met zithoek, eettafel en open keuken. De keuken is voorzien van afwasmachine, magnetron, diepvries, gasfornuis met oven, waterkoker en koffiezetapparaat. Bij de zithoek staat een tv met dvd-speler. Hier kunt u ook heerlijk ontspannen bij het vuur van een modern ingebouwde gashaard. De begane grond is voorzien van vloerverwarming. De vakantiewoning heeft een eigen tuin met terras en zitje, deze is vanuit de woonkamer via de schuifpui te bereiken.
De vakantiewoning is ruim opgezet en biedt hierdoor ruimte aan de rolstoelgebruiker. Het is mogelijk om de bedden te laten verhogen met bedklossen. De badkamer beneden heeft beugels bij het toilet. Bij de douche is een doucheklapstoel met armleuningen aan de muur bevestigd. De wastafel is hier onderrijdbaar.
Buitengewoon opvallend
Vanaf € 506,- per week
Landelijk gelegen op 5 minuten lopen van een natuurgebied
Alle woningen hebben een omheinde tuin
In de buurt van Winterswijk gelegen
Aangepaste vakantiewoning!

Foto's De Kattenberg
ALGEMEEN      VERBLIJFSBASIS   TYPE ACCOMMODATIE   HULPMIDDELEN TE HUUR

verzorging of verpleging
    logies   vakantiewoning    hooglaagbed 


          douchestoel 


          handbewogen rolstoel 


          elektrische rolstoel 


          scootmobiel 


          tillift passief 


          toiletverhoger 


          rollator 


          antidecubitusmatras 


          douchebrancard 


Beoordelingen
Omgeving De Kattenberg
Weer
Weersverwachting
Winterswijk
Weeronline.nl - Meer weer in Winterswijkweeronline.nl Altijd jouw weer