vakantiehotel-nederland
HCC Belmont
HCC Belmont, gelegen in de schitterende natuur van Gelderland en op slechts zes kilometer van het geografisch middelpunt van Nederland, is een goede uitvalsbasis voor uitstapjes. Het hotel/congrescentrum is gelieerd aan het Leger des Heils, wat zich uit in een alcoholvrij en sociaal karakter. Het beschikt over 50 gezellig ingerichte kamers met verschillende kleur thema's, 14 vergaderzalen, 3 restaurants, 2 bars (alcoholvrij), een serre, een lounge en een terras op het zuiden. Zowel in als buiten het hotel zijn er veel mogelijkheden voor vermaak. De vele hectaren grond die bij het hotel horen worden optimaal benut om u een onvergetelijke vakantie te bezorgen.

Toegankelijkheid
De ingang van het hotel is bereikbaar middels een verhard pad. U kunt met de auto bij de ingang van het hotel komen en de auto vervolgens parkeren op de invalidenparkeerplaats of, wanneer bezet op een semi-verharde parkeerterrein. Het gehele hotel is rolstoeltoegankelijk en drempelvrij. Bij binnenkomst treft u een lage receptie en een ruime lobby met invalidentoilet. Aansluitend treft u de verschillende restaurants en een gezellig ingerichte woonkamer zodat u ook met grotere groepen lekker bij elkaar kunt zitten. De woonkamer is goed toegankelijk middels een hellingbaan.

Faciliteiten
Het hotel beschikt over diverse faciliteiten voor zowel recreatief als zakelijk toerisme. U kunt hier gebruik maken van de midgetgolfbaan, fietsverhuur, Oud Hollandse spelen, speeltoestellen, beachvolleybalvelden, voetbalveld, softbalveld, jeu de boulebaan en tafeltennistafels in de open lucht. Ook kunt u bij het hotel terecht voor outdoor- en teambuilingactiviteiten. Tevens beschikt het hotel over 14 vergaderzalen voor 8 tot 350 personen. Direct naast het hotel ligt een theetuin waar u kunt genieten van een kopje koffie/thee met een versnapering. U kunt hier ecologisch verantwoorde producten, stenen beeldjes en diverse plantjes kopen. In de theetuin worden regelmatig workshops gehouden.

Omgeving
De omgeving van HCC Belmont nodig uit voor vele uitstapjes naar attractieparken, musea, beauty salons en natuurlijk in de schitterende natuur. Vanuit het hotel starten acht wandelroutes die allen lopen over verharde paden.
2-persoonskamer (Aangepast) HCC Belmont beschikt over tien 2-persoonskamers die aangepast zijn voor mindervaliden en allen gelegen zijn op de begane grond (maximale bezetting 2 personen). Elke kamer heeft een eigen kleurstijl en beschikt over twee losse 1-persoonsbedden, een zitje met TV en telefoon en een aangepaste badkamer. Tevens kunt u tegen betaling gebruik maken van internet op de kamer.

Toegankelijkheid
De kamers zijn toegankelijk middels een brede deur met lage drempel. De 1-persoonsbedden staan los van elkaar en hebben een elektrisch verstelbaar hoofd- en voeteneind. In de kamer zelf is er de ruimte om met een rollator/manuele rolstoel te manouvreren. Bent u gebonden aan een elektrische rolstoel/scootmobiel? Dan is het mogelijk om 1 bed uit de kamer te laten halen, zodat u voldoende ruimte heeft voor de draacirkel van uw elektrische rolstoel/scootmobiel. Tevens is het mogelijk om in de kamer een hoog-laagbed te laten plaatsen i.p.v. een standaard bed.
De badkamer beschikt over een verhoogd toilet met beugels, een open doucheruimte met opklapbaar douchezitje en beugels aan de muur en een onderrijdbare wastafel.
Bijzonderheden: Speciale arrangementen en excursies op aanvraag.
Buitengewoon opvallend
Vanaf € 65,- per kamer per nacht
Gratis Wifi & Parkeer mogelijkheden
Veel attractieparken in de regio te vinden
Veel activiteiten & faciliteiten!

Foto's HCC Belmont
ALGEMEEN      VERBLIJFSBASIS   TYPE ACCOMMODATIE   HULPMIDDELEN TE HUUR

verzorging of verpleging
    logies   hotel    hooglaagbed 


          douchestoel 


          handbewogen rolstoel 


          elektrische rolstoel 


          scootmobiel 


          tillift passief 


          toiletverhoger 


          rollator 


          antidecubitusmatras 


Beoordelingen
Omgeving HCC Belmont
Weer
Weersverwachting
Ede
Weeronline.nl - Meer weer in Edeweeronline.nl Altijd jouw weer