rolstoelvriendelijk-hotel-aan-de-zee
Hotel Tesselhof
Hotel Tesselhof, geopend in het voorjaar van 2002, is uniek gelegen in badplaats De Koog. Het ligt slechts op enkele minuten van het Noordzeestrand, de mooie bossen en duinen. Direct bij het centrum met zijn gezellige winkeltjes en terrasjes. In combinatie met Texel heeft dit hotel alles in huis om u een aangenaam verblijf te kunnen bieden.

Toegankelijkheid
Het hotel is goed toegankelijk voor de rolstoelgebruiker. Er is een lift aanwezig en de gangen zijn ruim. Het restaurant is ruim opgezet en hier is een invalidentoilet aanwezig.

Faciliteiten
Receptie met ontvangstruimte, lift, lounge, gastenrestaurant, serre met leestafel, terras, kindermeubilair en een eigen parkeerterrein.

Omgeving
Het hotel is dicht gelegen bij het Noordzeestrand, bossen en duinen. Tevens dicht bij het centrum van badplaats De Koog.
Kamer B (Aangepast)
Hotel Tesselhof heeft ruime kamers (maximale bezetting 2 volwassenen). Ze zijn voorzien van een comfortabel zitgedeelte, kabel-tv, telefoon, bureau, internet/fax-aansluiting en plavuizen met vloerverwarming. Deze kamer beschikt over een balkon.

Toegankelijkheid
De kamer is ruim opgezet en biedt daardoor voldoende ruimte voor de rolstoelgebruiker. Er is genoeg ruimte om met de rolstoel naast het bed te komen. In de badkamer zijn beugels bij het toilet, een beugel bij de douche en een douchestoel aanwezig. De wasbak is onderrijdbaar.
Buitengewoon opvallend
Vanaf € 69,- per kamer per nacht
Wifi-internet aanwezig & Gratis parkeren
Ontbijtbuffet inbegrepen
Honden toegestaan!
Rolstoel toegankelijk hotel

Foto's - Hotel Tesselhof
ALGEMEEN      VERBLIJFSBASIS   TYPE ACCOMMODATIE   HULPMIDDELEN TE HUUR

verzorging of verpleging
    logies en ontbijt   hotel    hooglaagbed 


          douchestoel 


          handbewogen rolstoel 


          elektrische rolstoel 


          scootmobiel 


          tillift passief 


          toiletverhoger 


          rollator 


          antidecubitusmatras 


Beoordelingen
Omgeving- Hotel Tesselhof
Weer
Weersverwachting
De Koog
Weeronline.nl - Meer weer in De Koogweeronline.nl Altijd jouw weer