grote-groepsaccommodatie-limburg
In de Vlinderkes
Net buiten de bebouwde kom van Arcen (de Parel van Noord Limburg), grenzend aan de bossen ligt groepsaccommodatie “In de Vlinderkes”.
“In de Vlinderkes” telt twee nieuw gebouwde ruim opgezette en gezellige verblijfsaccommodaties. Uitermate geschikt voor een lekker lang weekend of midweek voor groepen tot 16 resp. 18 personen zoals families, vriendengroepen, verenigingen, senioren en mensen met een verstandelijke en/of lichamelijke beperking.

Toegankelijkheid & Faciliteiten
Het gehele perceel beslaat ruim 4.000 m2. Achter de privéwoning liggen twee gebouwen. Het eerste gebouw is de 18 persoonsaccommodatie Koninginnepage. Het tweede gebouw is de 16 persoons accommodatie Atalanta. Beide accommodaties zijn volledig rolstoeltoegankelijk en tellen elk 2 aangepaste badkamers. De oprit, terrassen en paden zijn verhard en rolstoelvriendelijk aangelegd.
Tussen de beide accommodaties is parkeerplaats voor laden en lossen en voor parkeren voor minder validen.

Verder is er op het terrein een nieuw recreatiegebouw met terras, de Vliervlinder. Gasten van beide accommodaties kunnen gebruik maken van dit gebouw op basis van: samen spelen, samen delen.
In de recreatiezaal vindt je diverse spellen zoals tafeltennis, tafelvoetbal, reuzensjoelbak, speelkeukentje en allerlei spelletjes. Buiten een terras met zitje, een speelveld en een leuk speeltoestel.

Omgeving Arcen, gelegen aan de Maas, wordt niet voor niets de Parel van Noord-Limburg genoemd. “Rijk aan kuur, natuur en cultuur” is de slagzin die direct aangeeft waar de sterke punten van het dorp liggen.
Het gehele jaar door treft men toeristen uit binnen- en buitenland aan. Niet zonder reden. Uiteraard spelen de bezienswaardigheden (o.a. Kasteeltuinen, Thermaalbad, Bierbrouwerij Hertog Jan) in de directe omgeving en de gezellige sfeer van het pittoreske dorp hierbij een belangrijke rol. De omgeving van Arcen is bekend om zijn uitgestrekte mooie natuurgebieden met talrijke fiets- en wandelroutes. U kunt in Nederland blijven, maar een uitstapje naar Duitsland is zeker aan te raden.
Groepsaccommodatie Atalanta (Aangepast)
Groepsaccommodatie Atalanta (maximale bezetting 16 volwassenen) is vrijstaand en biedt voldoende privacy. U komt binnen via de gang die uitkomt in een ruime woon-/eetkamer, waar u een grootbeeld TV, DVD, gratis WIFI en geluidsinstallatie heeft. Er is een moderne keuken, voorzien van groot fornuis met gasoven, vaatwasser, magnetron, koelkast en koffiezetapparaat.
Er zijn vier 2-persoonskamers met eigen douche, wastafel en toilet, waarvan er twee kamers zijn aangepast voor mindervaliden. Tevens zijn er twee 4-persoonskamers met stapelbedden met een gezamenlijke sanitaire ruimte. De accommodatie is goed geïsoleerd, geheel voorzien van vloerverwarming en heeft een ruim buitenterras met grasveld.

Groepsaccommodatie Koninginnepage (Aangepast)
Groepsaccommodatie Koninginnepage (maximale bezetting 18 volwassenen) is vrijstaand en biedt voldoende privacy. U komt binnen via de gang die uitkomt in een ruime woon-/eetkamer, waar u een grootbeeld TV, Blu ray-speler, gratis WIFI en geluidsinstallatie heeft. Er is een moderne open keuken, voorzien van groot fornuis met oven, vaatwasser, magnetron, 2 koelkasten en koffiezetapparaat.
Er zijn drie 2-persoonskamers met eigen badkamer (douche, wastafel en toilet), waarvan er twee kamers zijn aangepast voor mindervaliden. Tevens zijn er drie 4-persoonskamers met twee boxspringbedden en een stapelbed, ook deze kamers hebben elk een eigen badkamer. De accommodatie is goed geïsoleerd, geheel voorzien van vloerverwarming en heeft een ruim buitenterras met grasveld.
Toegankelijkheid
Beide accommodaties zijn geheel gelijkvloers met 90 cm. brede deuren en lage drempels voor een goede toegankelijkheid voor rolstoelgebruikers. De binnendeuren zijn geheel drempelloos. Ook als u gebonden bent aan een elektrische rolstoel/scootmobiel kunt u hier terecht. De badkamers met aanpassingen beschikken over een open doucheruimte waar zuignapbeugels geplaatst kunnen worden. Het toilet beschikt over een beugel aan een zijde. Douchekrukken zijn aanwezig. Op aanvraag is het mogelijk om een hooglaagbed te laten plaatsen door een van de zorgaanbieders.

Beide groepsaccommodaties zijn geschikt voor maximaal 4 rolstoelers.
Buitengewoon opvallend
Vanaf € 950,- voor een midweek
Groepsaccommodatie tot 18 personen
Prachtig natuurgebied
Grote groepsaccommodatie geheel gelijkvloers
Rolstoelaangepaste vakanties!

Foto's In de Vlinderkes
ALGEMEEN      VERBLIJFSBASIS   TYPE ACCOMMODATIE   HULPMIDDELEN TE HUUR

verzorging of verpleging
    logies   appartement    hooglaagbed 


      villa    douchestoel 


      bungalow    handbewogen rolstoel 


      vakantiewoning    elektrische rolstoel 


      huis    scootmobiel 


          tillift passief 


          toiletverhoger 


          rollator 


          antidecubitusmatras 


Beoordelingen
Omgeving In de Vlinderkes
Weer
Weersverwachting
Arcen
Weeronline.nl - Meer weer in Arcenweeronline.nl Altijd jouw weer