op-vakantie-in-eigen-land-maastricht
Novum Hotel Apple Park Maastricht
Novum Hotel Apple Park Maastricht heeft een centrale ligging. Het ligt op slechts 5 autominuten van het stadscentrum en het MECC Maastricht. Tevens ligt het in de historische driehoek van Maastricht-Aken-Luik.
Het bourgondische leven, het Vrijthof, het Onze-Lieve-Vrouweplein, de Basiliek van Sint Servaas allemaal elementen die de stad Maastricht compleet maken. In Maastricht valt van alles te beleven, zo kunt u één van de museau bezoeken of heerlijk eten in een sfeervol restaurant. Voor de juiste combinatie van cultuur, eten en drinken, uitgaan en ontspanning bent u in Maastricht op de perfecte plek.

U verblijft in een sfeervol, comfortabel en toegankelijk hotel met vriendelijk personeel en een goede service. Golden Tulip Apple Park Maastricht heeft een mooi designinterieur ontworpen door de bekende architect Meijs.
Alle kamers zijn voorzien van Climate Control en High Speed Wireless Internet Access. De rolstoelaangepaste kamer is een standaard kamer. Er is 1 rolstoelaangepaste kamer (maximale bezetting 2 volwassenen) in dit hotel, kamer 701.
Alle kamers zijn voorzien van Pay TV, elektronische kluisjes, extra lange bedden (2.10 meter), haardroger en badkamer met bad en toilet. Tevens hebben alle kamers gratis koffie en thee faciliteiten.
Elke vrijdag en zaterdag kunt u met de hele familie een familie buffet nuttigen in een relax lounge room. Zelf je eten maken in een super moderne keuken is ook een mogelijkheid en ook een leuke ervaring!
Buitengewoon opvallend
Vanaf € 89,00 per kamer per nacht
Hotel centraal in Maastricht
Vakantie in eigen land!
Wifi-internet gratis
Kinderen tot 15 jaar gratis op de kamer van de ouders
Camera-bewaakt parkeerterrein!

Foto's Novum Hotel Apple Park Maastricht
ALGEMEEN      VERBLIJFSBASIS   TYPE ACCOMMODATIE   HULPMIDDELEN TE HUUR

verzorging of verpleging
    logies   hotel    hooglaagbed 


    logies en ontbijt       douchestoel 


          handbewogen rolstoel 


          elektrische rolstoel 


          scootmobiel 


          tillift passief 


          toiletverhoger 


          rollator 


          antidecubitusmatras 


Beoordelingen
Omgeving Novum Hotel Apple Park Maastricht
Weer
Weersverwachting
Maastricht
Weeronline.nl - Meer weer in Maastrichtweeronline.nl Altijd jouw weer