vakantiewoning-10persoons-in-boerderijstijl
Ons Boerderijke
Aan de rand van een bos met zandverstuivingen is het Veghelse dorp Eerde gelegen en net buiten het dorp, in de Eerdse bossen, ligt de 10-persoons vakantiewoning 'Ons Boerderijke'. Deze woning hoort bij een melkveebedrijf met koeien en kalveren, dat zeker een bezoekje waard is.

Toegankelijkheid
'Ons Boerderijke' is in 2008 geheel in boerderijstijl gebouwd en de benedenverdieping is rolstoeltoegankelijk, ook voor elektrische rolstoelgebruikers en scootmobiels. De paden rondom de woning zijn verhard. De woning heeft een eigen inrit en voldoende parkeergelegenheid voor meerdere auto's.

Faciliteiten
Op de doordeweekse dagen van dinsdag t/m donderdag is 'Ons Boerderijke' gereserveerd voor dagbesteding voor mensen met een verstandelijke beperking. Hierom is de vakantiewoning alleen te huur in de weekenden, maar in de maand Augustus is er geen dagbesteding en kunt u de woning voor een hele week huren. Bij de woning heeft u een groot terras en een speelweide, waar u heerlijk kunt genieten van het zicht op de bossen en weilanden.
Ons Boerderijke
Recreatiewoning 'Ons Boerderijke' (maximale bezetting 10 volwassenen) heeft een rolstoeltoegankelijke benedenverdieping. Hier bevindt zich de hal met toilet en urinoir, een 2-persoons slaapkamer, een ruime aangepaste badkamer en de keuken. Tevens is hier een grote woonkamer van 53m² met TV, radio, CD- en DVD-speler en een internetaansluiting. Vanuit de woonkamer komt u via de tuindeuren op het grote terras met tuinmeubilair. Aangrenzend aan het terras heeft u een heerlijke speelweide.
De keuken heeft een vaatwasser, oven, magnetron, 4-pits inductieplaat en een koel-vriescombinatie. De bovenverdieping is te bereiken via de trap in de hal. Hier bevinden zich twee slaapkamers met eigen wastafel en een grote vide. In de ene slaapkamer staan drie 1-persoonsbedden en in de andere slaapkamer staat een 2-persoonsbed en een kinderledikantje. Op de vide is het mogelijk om twee luchtbedden te laten plaatsen, waardoor u met 10 personen in de woning kunt verblijven.

Toegankelijkheid
'Ons Boerderijke' is drempelvrij en beschikt over brede deuren. In de slaapkamer op de begane grond staan twee hoog-laagbedden met zijhekken en papegaaien. De aangepaste badkamer heeft een open doucheruimte met opklapbare douchestoel en armleuningen aan de muur. Ook is hier een niet verhoogd toilet met beugels, onderrijdbare wastafel en een wasmachine. Tevens is er in deze slaapkamer en badkamer een alarmsysteem aanwezig. In de woning zijn de volgende hulpmiddelen aanwezig: duwrolstoel, rollator, po-stoel en een actieve tillift.
Omgeving
Het plaatsje Eerde is gelegen tussen de plaatsen Veghel, St. Oedenrode en Schijndel. In deze prachtige omgeving komt u helemaal tot rust tijdens uw vakantie. Deze mooie rustige omgeving wordt 'De Eerdse bergen' genoemd, dit is een stuifzandrug waar u hedendaags nog eeuwenoude stobben terug kunt vinden. Het is een unieke omgeving om te voet of per fiets te verkennen.
Buitengewoon opvallend
Vanaf € 425,- per weekend
Natuurlijk en rustig gelegen
Vakantie in eigen land met natuur!
Leuke activiteiten te doen op de boerderij
Aangepaste vakantiewoning met gratis WiFi beschikbaar

Foto's Ons Boerderijke
ALGEMEEN      VERBLIJFSBASIS   TYPE ACCOMMODATIE   HULPMIDDELEN TE HUUR

verzorging of verpleging
    logies   vakantiewoning    hooglaagbed 


          douchestoel 


          handbewogen rolstoel 


          elektrische rolstoel 


          scootmobiel 


          tillift passief 


          toiletverhoger 


          rollator 


          antidecubitusmatras 


Beoordelingen
Omgeving Ons Boerderijke
Weer
Weersverwachting
Veghel
Weeronline.nl - Meer weer in Veghelweeronline.nl Altijd jouw weer