rolstoelaangepaste-vakantie-naar-zeeland
Vakantiepark Broedershoek

Het kleinschalige vakantiepark Broedershoek is rustig en landelijk gelegen, in het Zeeuwse dorp Koudekerke. Het park ligt heel centraal, op 2 km van het mooie zuidstrand van Walcheren en vlak bij de steden Vlissingen en Middelburg. Hier kun je alle kanten op om het mooie Zeeland te ontdekken. Ideaal voor een weekje uitwaaien aan zee!

Het park is geschikt voor jong en oud. Voor kinderen zijn er verschillende leuke speelvelden. Verder is er een tafeltennistafel, biljarttafel, beachvolleybalveld en een jeu de boulesbaan. In het hoogseizoen wordt er een leuk recreatieprogramma verzorgd.

Verder vind je op het park een laadpaal voor elektrische auto’s, kantine met bar en frituur (open in de zomermaanden), gratis wifi, kabel- en videonet, en wasserette. Je kunt gratis gebruik maken van een rolstoelfiets. Stalling voor elektrische fietsen op aanvraag.

Het park is autovrij en heeft een eigen parkeerterrein met speciale invalidenparkeerplaatsen. Bij de bungalows lopen verharden paden. Het parkeerterrein is belegd met kiezelstenen.

 

Omgeving

Vakantiepark Broedershoek ligt op loopafstand van het dorp Koudekerke. Koudekerke is het grootste dorp in de buurt van Westkapelle, Domburg en Goes. Het wordt omringd door akkers en weilanden en in het centrum vind je veel kerken en monumenten. Ook zijn er leuke restaurants waar je gezellig een hapje kunt eten.

 

In het lage en zacht glooiende duingebied in de buurt kun je heerlijk wandelen. Bij wat minder strandweer fiets je in 15 minuten naar Vlissingen of Middelburg. Door de verharde wegen in de directe omgeving kun je hier heel goed fietsen en is het dus ook per rolstoel heel makkelijk om erop uit te gaan. Op het strand bij Dishoek, op ongeveer 5 minuten rijafstand, is bij strandovergang 6 een strandrolstoel type Jutter te huur. Ook kun je hier bij de strandwachtpost met een Gator, een klein dieselvoertuig, de duinen overgebracht worden. Dit is vooral handig voor mensen die slecht ter been zijn en nog wel zelfstandig lopen. De Boulevard van Vlissingen is ook prima bereikbaar per rolstoel.

 

Plaatsen als Zoutelande, Westkapelle, Domburg, Veere, Vlissingen en Middelburg liggen allemaal binnen fietsbereik. De rest van Zeeland biedt natuurlijk ook veel mogelijkheden voor een dagje uit: Waterland Neeltje Jans, Rondvaartboot door Middelburg, het Arsenaal, Mini Mundo Middelburg, Stoomtrein Goes-Borsele en nog veel meer mogelijkheden. Ook zijn er veel leuke museum in de buurt die echt de moeite waard zijn, zoals het Zeeuws Maritiem MuZEEum en het reptielenmuseum in Vlissingen, het Bevrijdingsmuseum in Nieuwdorp en het Watersnoodmuseum in Ouwerkerk.

 

Voor kinderen is het subtropisch zwembad Omnium in Goes ook een geweldig dagje uit! Het zwembad is goed toegankelijk en beschikt over een zwembadlift.


Er zijn 4-persoons en 10-persoons aangepaste bungalows. De bungalows liggen allemaal verspreid rondom een aantal leuke speelvelden.

 

4-persoons bungalow

De 4-persoons bungalows zijn geschakeld en allemaal gelijkvloers. De woning heeft een woonkamer met ruime zithoek, eethoek en open keuken. Een schuifpui (met oprijplank voor rolstoelen) geeft toegang tot het terras. Vanaf het terras met zitje heb je uitzicht over het speelveld en de jeu de boules baan.

Er zijn 2 tweepersoons slaapkamers met boxspringbedden.

De rolstoelaangepaste badkamer beschikt over een onderrijdbare douche met opklapbaar zitje aan de muur, toilet met beugels aan beide kanten en een wastafel

Huisdieren zijn in deze bungalows niet toegestaan.

 

10-persoons bungalow

De 10-persoons bungalows zijn twee onder één kap bungalows. De bungalows zijn geheel gelijkvloers. De woonkamer heeft een ruime zithoek met televisie, grote eethoek en open keuken met vaatwasser. Elke bungalow heeft een eigen terras voorzien van tuinmeubilair.

Dit type bungalow heeft vier slaapkamers. Drie slaapkamers met twee 1-persoonsbedden en één slaapkamer twee stapelbedden.

Er zijn 2 badkamers in deze bungalow. De rolstoelaangepaste badkamer beschikt over een onderrijdbare douche met opklapbaar zitje aan de muur, toilet met beugels aan beide kanten en een wastafel. De tweede badkamer heeft een douche en wastafel. Ook is er nog een apart toilet.

Huisdieren zijn in deze bungalows niet toegestaan.

 

Toegankelijkheid algemeen

De bungalows beschikken over brede deuren en zijn drempelvrij. Alle schakelaars en stopcontacten zitten op een hoogte van maximaal 90 cm. In elke bungalow is één aangepaste badkamer, voorzien van beugels bij het toilet, beugel bij de douche en een douchestoel aan de muur of een losse douchestoel. Het toilet is NIET verhoogd. Het is mogelijk om hoog-laagbedden in de bungalow te laten plaatsen.

Alle deuren hebben een minimale doorgang van 100 cm. Er zijn geen drempels.

Er is vloerverwarming. Hierdoor zijn er geen hinderlijke radiatoren in de bungalow aanwezig zijn.

 

Ben je met een groot gezelschap en huur je meerdere bungalows, dan kun je gebruik maken van een speciale groepsruimte om gezamenlijk te eten en samen te zijn. Ook deze groepsruimte is voorzien van een aangepast toilet.


Aantal aangepaste bungalows: 9

Kamerdeurbreedte: 100 cm

Bedhoogte: op aanvraag

Afstand vloer naar bed: op aanvraag

Badkamerdeurbreedte: 100 cm

Toilethoogte: op aanvraag

Buitengewoon opvallend
Vanaf € 311,- voor een midweek
Kleinschalig vakantiepark
Dicht bij zee
Hulpmiddelen en zorg mogelijk
Goede ligging voor excursies

Vakantiepark Broedershoek
Vakantiepark Broedershoek
Vakantiepark Broedershoek
Vakantiepark Broedershoek
Vakantiepark Broedershoek
10-persoons bungalow
10-persoons bungalow
10-persoons bungalow
10-persoons bungalow
10-persoons bungalow
4-persoons bungalow
4-persoons bungalow
4-persoons bungalow
4-persoons bungalow
4-persoons bungalow
4-persoons bungalow
Vakantiepark Broedershoek
Vakantiepark Broedershoek
Vakantiepark Broedershoek
Omgeving
Omgeving
Omgeving
Omgeving
Omgeving
Omgeving
ALGEMEEN      VERBLIJFSBASIS   TYPE ACCOMMODATIE   HULPMIDDELEN TE HUUR

Verzorging of verpleging
    Logies   Appartement    Hooglaagbed 


      Bungalow    Douchestoel 


      Vakantiewoning    Handbewogen rolstoel 


      Camping    Elektrische rolstoel 


      Huis    Scootmobiel 


          Tillift passief 


          Toiletverhoger 


          Rollator 


          Antidecubitusmatras 


Beoordelingen
Omgeving Vakantiepark Broedershoek
Weer
Weersverwachting
Koudekerke
Weeronline.nl - Meer weer in Koudekerkeweeronline.nl Altijd jouw weer