aangepaste-vakanties-zeeland
Informatie Zeeland
Zeeland is echt een populaire bestemming voor wie van zee en strand houdt! Het water is overal dichtbij, je vindt er rust en ruimte, prachtige duinen en brede stranden. Zeeland besteed veel aandacht aan de toegankelijkheid van de stranden. Veel duinovergangen hebben speciale parkeerplaatsen, er zijn aangepaste duinovergangen en verharde paden tot op het strand. Op sommige plekken zijn ook speciale strandrolstoelen te leen.

Maar ook als je van cultuur, historie en winkelen houdt moet je zeker naar Zeeland gaan! Er zijn veel mooie authentieke dorpjes maar ook prachtige historische steden, zoals Middelburg, Vlissingen of Zierikzee. Je kunt hier prima shoppen of lekker een terrasje pakken.

Neem ook eens een kijkje op de Deltawerken en Neeltje Jans, zeker met kinderen een aanrader. En je kunt natuurlijk niet in Zeeland geweest zijn zonder een mossel of oester te hebben geproefd. De vele visrestaurants hebben ze allemaal op het menu staan!

Maak je keuze uit de vele accommodaties en boek bij Buitengewoon Reizen een vakantie naar deze provincie, we geven je dan ook alle tips over de toegankelijkheid!
Buitengewoon opvallend
Weet het verschil tussen prijs en waarde
Kennis en ervaring
Advies van een expert
Vakanties voor iedereen
Maatwerk specialist
Minimize
  • Expand/Collapse
Hotel De Zeeuwse Kust

 
Renesse- Even lekker weg in eigen land! Nieuw hotel aan de voet van de duinen op het mooie Schouwen Duiveland in Zeeland

Vakantiepark Broedershoek

 
Koudekerke - Aangepaste vakantie woning in zeeland! 10 persoons bungalows uitstekend geschikt voor verblijf met familie of vrienden

Beoordelingen