rolstoelvriendelijke-vakanties-in-nederland
mindervalide-vakanties-in-nederland
Informatie Zuid-Holland
Breng een bezoek aan Zuid-Holland! Met grootse steden, prachtige stranden en authentieke dorpen, een ideale mix voor een weekendje of weekje weg in eigen land!

Bezoek het Koninklijke Den Haag, ga lekker uit eten in Scheveningen of trek één van de vele natuurgebieden in die Zuid-Holland rijk is. En vergeet vooral Kinderdijk niet, met de negentien schitterende molens die zijn uitgeroepen tot UNESCO Werelderfgoed.

Aan toegankelijke wandelpaden is hier aan de kust ook zeker gedacht. Door het Hollands Duin, een smalle duinstrook tussen Noordwijk en Den Haag, zijn vrijwel alle paden geschikt voor rolstoelgebruikers. Omdat het duingebied natuurlijk glooiend is, is hulp wel handig. Ook in de buurt van Katwijk zijn verschillende rolstoelroutes uitgezet door het duingebied en de open akkers in de omgeving.
Buitengewoon opvallend
Weet het verschil tussen prijs en waarde
Kennis en ervaring
Advies van een expert
Vakanties voor iedereen
Maatwerk specialist
Minimize
  • Expand/Collapse
Vakantiepark Koningshof

 
Rijnsburg - Aangepaste vakanties in Zuid-Holland! Nieuwe rolstoelaangepaste mobilhomes op vakantiepark in de Bollenstreek

Strandpark Vlugtenburg

 
Zuid-Holland - Aangepaste vakanties in Zuid-Holland! Strandpark Vlugtenburg is de ideale plek voor een heerlijke vakantie aan zee

Beoordelingen