rolstoeltoegankelijke-vakantie-boerderij
De Paasloerhof
In het golvend landschap van Paasloo, temidden van de weilanden bevindt zich Pronkkamerlogies “De Paasloërhof” aan een 150 m lange oprijlaan. De Paasloërhof is een voormalige boerderij die in 2010-2011 geheel gerenoveerd is en van alle gemakken is voorzien. Op de zonnige terrassen en in de grote tuin is het ’s zomers heerlijk toeven. Het uitgebreide ontbijt wordt op een afgesproken moment geserveerd in de eigen kamer, de eetkamer, of, bij mooi weer, op het terras.
Bed & Breakfast De Paasloërhof is aangesloten bij De Pronkkamer en Het Tuinpad. Bed and Breakfast Nederland heeft B&B De Paasloërhof gecertificeerd met vier tulpen. Er is ruime parkeergelegenheid op het terrein en fietsen kunnen veilig in de schuur gestald worden.
Tegenover de De Paasloërhof ligt café-restaurant ’t Binnenhof met een gezellig terras, overdekt zwembad, sauna en tennisbaan. Daar worden ook fietsen verhuurd.

Omgeving
B&B De Paasloërhof ligt vlak bij Nationaal Park Weerribben-Wieden en niet ver van aantrekkelijke dorpen en stadjes zoals Giethoorn, Frederiksoord, Steenwijk, Blokzijl en Vollenhove. De omgeving biedt attracties te over voor een heerlijk weekend of een midweek.

Bij het nabijgelegen bezoekerscentrum van Staatsbosbeheer in Ossenzijl, ligt de “Groene Wens boot”, speciaal ontwikkeld voor rolstoelers en hun familie. Daar zijn ook fluisterboten te huur. De Orchideënhoeve in de Noordoostpolder en interessante musea in Heerenveen of Vledder, zijn in de nabijheid. Voor wandelaars zijn er diverse aantrekkelijke rondwandelingen. Het Overijsselse Havezatenpad loopt voor onze deur langs. Ook fietsers kunnen in De Kop van Overijssel hun hart ophalen.
De B&B beschikt over drie comfortabele zitslaapkamers, met alle drie een eigen badkamer en zithoek. Alle kamers hebben een LCD-TV, draadloze internetverbinding, een kluisje en de mogelijkheid om koffie of thee te zetten.

De Achterkamer (maximale bezetting 2 volwassenen) is rolstoelvriendelijk, voorzien van een electrisch verstelbaar (Auping) bed en een grote badkamer met inloopdouche. Vanuit de achterkamer is er toegang tot een groot rolstoeltoegankelijk terras op het zuiden waar het ontbijt geserveerd kan worden bij mooi weer .
Buitengewoon opvallend
Vanaf € 85,- voor 1 nacht voor 2 personen
Wifi-internet
Lunchpakket op verzoek
Mogelijkheid tot ontbijt op de kamer

Foto's Hotel De Paasloerhof
ALGEMEEN      VERBLIJFSBASIS   TYPE ACCOMMODATIE   HULPMIDDELEN TE HUUR

verzorging of verpleging
    logies   hotel    hooglaagbed 


    logies en ontbijt   bungalow    douchestoel 


          handbewogen rolstoel 


          elektrische rolstoel 


          scootmobiel 


          tillift passief 


          toiletverhoger 


          rollator 


          antidecubitusmatras 


Beoordelingen
Omgeving De Paasloerhof
Weer
Weersverwachting
Paasloo
Weeronline.nl - Meer weer in Paaslooweeronline.nl Altijd jouw weer