Vakantiepark-Friesland
RCN de Potten
Alles wat een vakantie zo aantrekkelijk maakt, heeft u op RCN de Potten bij de hand. Het park ligt aan het Sneekermeer.
Niet alleen op het water, maar ook op het droge valt er veel te zien en te beleven. Verschillende natuurgebieden, zoals het bosrijke Gaasterland, nodigen uit tot het maken van fiets- en wandeltochten. Het weidse Friese landschap is steeds weer een verademing, waar rust- en ruimteliefhebbers met volle teugen van genieten.

Toegankelijkheid
Er loopt vanaf de receptie met parkeerplaats een geasfalteerd pad naar de aangepaste bungalow.
De weg naar het restaurant is verhard, maar nu nog niet geheel geasfalteerd. Het restaurant zelf is op enkele lage drempels na, toegankelijk voor de rolstoelgebruiker. Het terras aan het water is alleen toegankelijk via het restaurant, waar bij de deur een normale dorpel aanwezig is.
SL8 - 8-persoons bungalow (Aangepast)
Deze luxe en ruime vrijstaande 5-kamerbungalow (maximale bezetting 8 volwassenen) is direct aan het water gelegen met een prachtig uitzicht over het meer "Groote Potten".

Op de begane grond bevindt zich een grote woonkamer met schuifpui, open hoekkeuken met combi-magnetron en vaatwasser. De 2-persoons slaapkamer heeft twee 1-persoons boxspringbedden. Op de begane grond bevindt zich ook de aangepaste badkamer met douche en wastafel.
Het aparte toilet is toegankelijk vanuit de hal. Vanuit de woonkamer komt u op de 1e verdieping. Hier zijn drie slaapkamers met elk 2 boxspringbedden, een extra badkamer met douche en wastafel en tevens een apart toilet.
De bungalow is voorzien van centrale verwarming. Het houten terras is voorzien van tuinmeubilair. De bungalow is rook- en huisdiervrij.

Toegankelijkheid
De bungalow heeft op de begane grond brede deuren en er ligt lage vloerbedekking. De hoekkeuken is grotendeels onderrijdbaar.
In de slaapkamer is het mogelijk om op aanvraag een hoog-laagbed te laten plaatsen.
In de badkamer bevindt zich een vaste (aan de grond gemonteerde) opklapbare douchestoel met beugels en een onderrijdbare wasbak met kantelbare spiegel.
Het aparte toilet op de beneden verdieping is verhoogd en heeft aan beide zijden beugels. Bovendien beschikt de slaapkamer over een brede buitendeur en heeft de bungalow een extra brede parkeerplaats. Het terras is toegankelijk via de schuifpui en het pad langs de bungalow, waar voor kleine verhogingen oprijplaten beschikbaar zijn. Deze bungalow is ook zonder aanpassingen te boeken.

Faciliteiten
In het restaurant met terras aan het water kunt u onder het genot van een hapje en een drankje genieten van een geweldig uitzicht over het meer "Groote Potten". Er is een kleine campingwinkel aanwezig voor de noodzakelijke boodschappen. Kinderen (vanaf 8 jaar) zijn welkom op de zeilschool, maar ook jongeren en volwassenen kunnen leren zeilen in een van de zeilboten. Verder kunt u op het centrum tennissen, midgetgolfen, volleyballen, basketballen, trampoline springen en skelteren.
Als u van schilderachtige oude stadjes houdt, moet u beslist de voormalige Zuiderzeestadjes gaan bekijken. In Hindeloopen kunt u de karakteristieke plaatselijke schilder- en houtsnijkunst bewonderen, in Makkum het beroemde aardewerk en in Workum het Jopie Huisman museum. Sneek is uiteraard ook een aanrader. Het is een levendige stad met uitstekende uitgaansmogelijkheden en een gezellig winkelcentrum.

Begin augustus kunt u van dichtbij de Sneekweek meemaken, een van de grootste zeilevenementen van Europa dat uitbundig wordt gevierd. Hier worden ook wedstrijden gehouden voor de categorie mindervaliden. In diezelfde periode vindt op het Sneekermeer ook de wedstrijd van het Skûtsjesilen plaats.
Buitengewoon opvallend
Vanaf € 321,- voor een midweek
Botenligplaats direct voor de deur)
Restaurant uitzicht op het Sneekermeer
Aangepaste vakantie bungalow

Foto's RCN de Potten
ALGEMEEN      VERBLIJFSBASIS   TYPE ACCOMMODATIE   HULPMIDDELEN TE HUUR

verzorging of verpleging
    logies   villa    hooglaagbed 


      bungalow    douchestoel 


      vakantiewoning    handbewogen rolstoel 


          elektrische rolstoel 


          scootmobiel 


          tillift passief 


          toiletverhoger 


          rollator 


          antidecubitusmatras 


Beoordelingen
Omgeving RCN de Potten
Weer
Weersverwachting
Offingawier
Weeronline.nl - Meer weer in Offingawierweeronline.nl Altijd jouw weer