Video Niagara Falls
Niagara Falls informatie
Op ongeveer twee uur rijden van Toronto liggen de spectaculaire Niagara watervallen. De watervallen liggen op de grens met de Verenigde Staten. De Canadese ‘Horseshoe’ is de bekendste waterval in de wereld. Vanaf de Canadese kant heeft de waterval de vorm van een hoefijzer.

Een andere avontuurlijke manier om de Niagara Falls te ontdekken is vanaf het dek van de rolstoelaangepaste “The Maid of the Mist”. Vaar langs de Rock of Ages en kom langs de Horseshoe Falls. Hier stort elke minuut 130 miljoen liter water van de 54 meter hoge waterval.
Durf je een kijkje onder de watervallen te wagen? Hiervoor gaat er vanaf het Table Rock House een lift (toegankelijk, wel een beetje behelpen) door de rotsen naar beneden. Met deze lift ga je 46 meter door de rotsen naar beneden naar de tunnels en poorten van de “Journey Behind the Falls”. Voor een totaal ander perspectief op de bulderende wateren in Niagara, kunt je ‘Miracles, Myths en Magic’ gaan bekijken. Deze IMAX-film vertoont het wonder van de Falls. En je kan er ook prima met je rolstoel naar binnen!
Buitengewoon opvallend
Weet het verschil tussen prijs en waarde
Kennis en ervaring
Advies van een expert
Vakanties voor iedereen
Maatwerk specialist
Bezoek de Niagara Falls
Bij de Eastern Canada Explorer & Northeast Impressions rondreis zit een bezoek aan de Niagara Falls beide in het programma inbegrepen.
Zie je een andere rondreis maar zit een bezoek aan de Niagara Falls er niet bij?

Vraag dan een offerte op maat aan.
Eastern Canada Explorer

 
Canada - Aangepaste reis langs steden en dwars door natuur
(15 of 19 nachten)

Northeast Impressions

 
De Vs en Canada - Aangepaste rondreis door het mooiste van het noordoosten
(14 nachten)