canada-toronto
Toronto informatie
Toronto is de grootste stad van Canada en is gelegen in de provincie Ontario. Toronto is eveneens de bekendste metropool van Ontario, en kan zich meten met diverse Amerikaanse steden. De CN Tower is zeker een bezienswaardigheid die je niet kunt ontwijken bij een bezoek aan Toronto! Deze toren is maar liefst 533 meter hoog en behoort tot de hoogste torens ter wereld. Met een glazen lift is het mogelijk om naar boven te gaan, waar je een uitzicht hebt over heel Toronto en soms zelfs de nevel van de Niagara Falls kunt zien. Naast de CN Tower ligt de Skydome, het grote baseballstadion van de Toronto Blue Jays. Je kunt hier een rondleiding krijgen of een baseballwedstrijd of concert bijwonen.

Toronto heeft een overdekte winkelgalerij, Eaton Centre genaamd. In dit centrum kun je werkelijk alles kopen! Zie je Toronto liever vanaf het water dan vanaf het vaste land? Maak dan een boottocht vanaf Toronto Harbourfront. De stad is een goede uitvalsbasis voor een bezoek aan de wereldberoemde Niagara watervallen. Deze zijn niet de grootste en hoogste watervallen ter wereld, maar wel de meest indrukwekkende! Vanuit de Niagara watervallen kunt ook een bezoek brengen aan Algonquin National park, een bosrijk en heuvelachtig gebied waar zich vele diersoorten bevinden en dat bij uitstek geschikt is voor degene die van een actieve vakantie houdt.
Buitengewoon opvallend
Weet het verschil tussen prijs en waarde
Kennis en ervaring
Advies van een expert
Vakanties voor iedereen
Maatwerk specialist
Bezoek Toronto
Bij de Eastern Canada Explorer & Northeast Impressions rondreis zit een bezoek/overnachting beide in het programma inbegrepen.
Zie je een andere rondreis maar zit een bezoek/overnachting aan Toronto er niet bij?

Vraag dan een offerte op maat aan.
Eastern Canada Explorer

 
Canada - Aangepaste reis langs steden en dwars door natuur
(15 of 19 nachten)

Northeast Impressions

 
De Vs en Canada - Aangepaste rondreis door het mooiste van het noordoosten
(14 nachten)


Beoordelingen