aangepaste-vakantie-naar-marokko
Informatie Marokko
Heb je altijd al gedroomd van een bijzondere reis naar Marokko? Dan ben je bij ons aan het goede adres!
Je kunt je tijdens een Marokko vakantie helemaal in het sprookje van 1001 nacht wanen, wanneer je door de kleurrijke soukhs van Marrakesh of de koningssteden Rabat, Meknes en Fes loopt!

Via een specialistische touroperator in Marokko, kunnen we verschillende aangepaste rondreizen aanbieden. Dit alles per rolstoelaangepast busje en onder begeleiding van ervaren gidsen.

Verblijf voor een hele bijzondere stedentrip in een prachtig guesthouse aan de rand van Marrakech en geniet van de mystieke sfeer op het Djemaa el Fna plein. Of maak een rondreis langs de vier koningssteden Fez, Marrakesh, Meknes en Rabat. Maar ook een trip naar de Sahara is mogelijk!

Mocht dit nodig zijn dan kan er in Marokko iemand meereizen die assisteert bij het duwen van de rolstoel en zo nodig is medische assistentie ook mogelijk.
Alle activiteiten en hotels zijn toegankelijk voor rolstoelgebruikers, maar soms is enige flexibiliteit wel gewenst. Als je ons je wensen en eisen doorgeeft stellen we graag een mooie reis voor je samen!
Buitengewoon opvallend
Weet het verschil tussen prijs en waarde
Kennis en ervaring
Advies van een expert
Vakanties voor iedereen
Maatwerk specialist
Rondreis Marokko

 
Marokko - Aangepaste rondreis langs het mooiste va Marokko (maatwerk)


Beoordelingen