Zoek je ideale vakantie

Selecteer je vakantiewensen en vind je ideale bestemming.
BELANGRIJK: vink je veel selecties aan, dan wordt je keuze beperkter. 

Aantal resultaten: 42

Ilunion Islantilla

Ilunion Islantilla

Ilunion Islantilla | Spanje | Hotel

Volledig rolstoel aangepaste vakantie villa
Rolstoelvriendelijke en aangepaste vakanties! Het Ilunion Islantilla heeft een prachtige ligging met heeft meerdere rolstoelvriendelijke kamers + toegankelijke balkons. Met een tillift bij het binnen en buitenzwembad is dit een echte aanrader voor je vakantie naar Spanje.

16 rolstoelaangepaste kamers!

Tillift bij binnen en buitenzwembad!

Wonderful West

Wonderful West

Wonderful West | Amerika | Hotel

Rolstoelaangepaste rondreis door het Westen van Amerika
Tijdens deze rolstoelaangepaste rondreis geniet je van door de hartelijkheid van het zuiden. Reis van de parken in Florida via de muzieksteden Memphis en Nashville naar New Orleans en via de kust terug naar Orlando.
Geniet van de muziekgeschiedenis, van de zuidelijke traditie zoals deze alleen zijn in Savannah en Charleston en van de prachtige stad New Orleans met z’n Franse invloeden.

Al het beste van het westen van de VS

The Classic Western Canada

The Classic Western Canada

The Classic Western Canada | Canada | Hotel

Rolstoelaangepaste rondreis door het westen van het Canada!
Deze rondreis komt langs al het moois van West-Canada. Start in Vancouver en reis van de kust naar de binnenlanden en weer terug naar de kust, langs het meest spectaculaire natuurschoon ter wereld.
De kristalblauwe bergmeren van de Rocky Mountains, de veertocht de ‘Inside Passage’ van Prince Rupert naar Port Hardy, het prachtige Vancouver Island, ‘The Icefields Parkway’ en natuurlijk het aan het water gelegen Vancouver. Dan heb ik het nog niet eens over alle wildlife van Canada, Banff National Park, Emerald Lake en Victoria de hoofdstad van British Columbia!

Het mooiste van het westen van Canada

Southern Songs

Southern Songs

Southern Songs | Amerika | Hotels

Rolstoelaangepaste rondreis door 't zuiden van Amerika
Voor deze rondreis beginnen we in New York! Eerst heb je hier ruim de tijd en verblijf je twee nachten in deze wereldstad. Vervolgens reis je verder naar de hoofdstad van de Verenigde Staten: Washington D.C. Daarna ga je via de wereldberoemde Smokey Mountains naar Savannah en Charleston.
Als laatste heb je de kans om in Orlando de themaparken te bezoeken en daarna kun je nog even genieten van het strand in Miami.

Reis door 8 staten en eindig in Miami Beach!

Northeast Impressions

Northeast Impressions

Northeast Impressions | Amerika & Canada | Hotel

Rolstoelaangepaste rondreis door Amerika & Canada
Je begint en eindigt in New York. Na “the Big Apple” zijn Boston, Washington D.C. en de noordoostkust aan de beurt.
Het schitterende Niagara Falls komt daarna op je pad waarna je de Europese sfeer van de Canadese steden Quebec, Montreal en Toronto mag ervaren. Via Pennsylvania en een typisch Amish dorpje rij je weer naar New York!

Het mooiste van het noordoosten van Amerika & Canada

Great National Parks of the West

Great National Parks of the West

Great National Parks of the West | Amerika & Canada | Hotel

Rolstoelaangepaste rondreis door Amerika & Canda
Tijdens de rondreis kom je langs de Amerikaanse staten Montana, Wyoming, Idaho, Oregon en Washington en ook kom je door de Canadese provincies British Columbia en Alberta. Je bezoekt 9 nationale parken waaronder Banff en Jasper National Park in Canada en Glacier en Yellowstone National Park in Amerika. Los van de prachtige route, de schitterende natuur het wandelen en het uitwaaien is er de kans om dieren als edelherten, elanden, berggeiten, en zelfs zwarte beren te zien.

Vergeet de steden als Seattle en Vancouver niet waar je ook ruim de tijd hebt. Kom genieten!
9 nationale parken in Canada en de VS

Florida’s Best

Florida’s Best

Florida’s Best | Amerika | Hotel

Rolstoelaangepaste rondreis door Florida
De staat Florida kent een subtropisch klimaat. Zoals de bijnaam "Sunshine State" al doet vermoeden schijnt de zon er erg vaak; meer dan 300 dagen per jaar. De gemiddelde temperatuur ligt op 24 graden.

Deze reis is voor de hele familie. Jong en oud genieten eerst van de pretparken van Orlando. Daarna gaat de reis naar de stranden aan de Golf van Mexico en natuurlijk naar Miami Beach. De hotels zijn speciaal uitgezocht voor de kinderen en de toegankelijkheid en ook de afstanden is rekening mee gehouden. Niets houdt je nu nog tegen!

Orlando / de themaparken / Miami en de Keys

Eastern Canada Explorer

Eastern Canada Explorer

Eastern Canada Explorer | Canada | Hotel

Rolstoelaangepaste rondreis door Canada
Deze rondreis gaat door het zuiden van Quebec en Ontario. Dit komt ongeveer overeen met het klimaat in Nederland. Het ligt ook ongeveer op dezelfde breedtegraad. Juli en augustus zijn de warmste maanden (gemiddeld 25 graden) en december t/m februari de koudste. Van mei t/m december valt de meeste regen.

Beste reistijd: juni t/m september, de temperaturen zijn dan aangenaam en zomers. Maar ook in de lente en de herfst kan het aangenaam zijn!

De grote steden en de prachtige natuur!

Rondreis Dixie Swing

Rondreis Dixie Swing

Dixie Swing | Amerika | Hotel

Rolstoelaangepaste rondreis door de zuidelijke staten van Amerika
Tijdens de rondreis van Orlando via Memphis en Nashville terug naar Orlando kom je door 7 staten. De Verenigde Staten is een erg groot land met niet alleen heel veel verschillende staten, maar ook een groot aantal verschillende klimaatsystemen. De klimaten in Amerika lopen uiteen van een koud toendraklimaat tot een tropisch regenwoudklimaat en vrijwel elke variant die er bestaat zit er tussen in.

Wanneer we de reis voor je samenstellen informeren we je graag over de verschillende weersverschillen in de route!
Reis door 7 staten!

Rondreis Best of America

Rondreis Best of America

Best of America | Amerika & Canada | Hotel

Rolstoelaangepaste rondreis door Amerika & Canada
Je reist in deze heel complete rondreis van het oosten beginnend in New York naar het Westen eindigend in Los Angels. Daar tussenin zie je tijdens de reis de mooiste plaatsen in de VS: de Niagara watervallen, Washington, San Francisco, Yosemite NP, Sequoia NP, Las Vegas, Zion NP, Bryce Canyon NP, Lake Powell, de Grand Canyon en Palm Springs.
Je vliegt van New York naar San Francisco zodat je niks mist van het westen. En had ik al gezegd dat de reis begint in New York?

Van het Oosten naar het Westen

Pyr Fuengirola

Pyr Fuengirola

Pyr Fuengirola | Spanje(Fuengirola) | Hotel

Aangepaste vakanties
Fuengirola is een moderne badplaats aan de Costa del Sol, in Zuid-Spanje. Hotel Pyr Fuengirola ligt direct aan het strand en op circa 300 meter van de haven. Het centrum met gezellige winkeltjes, bars en restaurants ligt ook op ongeveer 300 meter afstand van de accommodatie.

De ruime studio's hebben een woon/slaapkamer met 2 bedden en een sofa bed, een kitchenette en een badkamer met onderrijdbare douche en toilet met douchezitje. (maximale bezetting 3 volwassenen)
Verder beschikken ze over een balkon of terras met zitje, airconditioning en verwarming.

Studio's en grote appartementen

Downtown Camper by Scandic Stockholm

Downtown Camper by Scandic Stockholm

Downtown Camper by Scandic Stockholm | Zweden | Hotel

Vakantie in Zweden!
Het Downtown Camper by Scandic is geopend in september 2017 en nu al een topper! Het hotel is ontwikkeld volgens een geheel nieuw concept, namelijk het idee om de natuur de stad in te halen. De designers hebben de sfeer van een Campfire weten neer te zetten, waar je gezellig 's avonds om de haard je vrienden kunt ontmoeten voor een etentje, om een spelletje te doen en om heerlijk te loungen.

Centraal gelegen hotel in Stockholm

1234