Zoek je ideale vakantie

Selecteer je vakantiewensen en vind je ideale bestemming.
BELANGRIJK: vink je veel selecties aan, dan wordt je keuze beperkter. 

Aantal resultaten: 3

Camping San Francesco

Camping San Francesco

Camping San Francesco | Italië | Camping

Aangepaste vakanties
Camping San Francesco ligt aan de zuidkant van het Gardameer. Vanaf de camping loop je zo naar de waterkant, vanwaar je uitzicht hebt op het kleurrijke Sirmione, één van de vele mooie plaatsjes aan het meer.

Op de camping is een supermarkt die alles in huis heeft voor een goedgevulde ontbijttafel. Nog even een kop koffie op de veranda en dan richting Gardameer. Vanaf de camping loop je er zo naartoe! Uitzicht op de bootjes en hoge bergen. En de kinderen, spelend in het ondiepe water. Met z’n allen op een waterfiets. Genieten!

Mooie camping direct aan het Gardameer

Camping New Le Tamerici

Camping New Le Tamerici

Camping New Le Tamerici | Italië | Camping

Aangepaste vakanties
Camping New le Tamerici ligt vlakbij de zee, tussen het groen van het eeuwenoude pijnbomenbos van Marina di Cecina en de glooiiende Toscaanse heuvels.

Rolstoeltoegankelijk

Camping Holiday Village Florenz

Camping Holiday Village Florenz

Camping Holiday Village Florenz | Italië | Camping

Aangepaste vakanties
Op deze mooie camping aan de Adriatische kust beleef je volop vakantieplezier. De camping ligt direct aan zee, een heerlijke plek voor de hele familie! Er is Gratis WIFI!
Meteen bij aankomst voel je de ongedwongen en prettige sfeer. Alles is hier tot in de puntjes verzorgd. De lange pijnbomen zorgen voor een verkoelende schaduw op de camping. Via de duinen bent je zo bij het mooie en uitgerekte privéstrand met ligbedden en parasols.

Camping volledig rolstoeltoegankelijk, met directe ligging aan het strand