Zoek je ideale vakantie

Selecteer je vakantiewensen en vind je ideale bestemming.
BELANGRIJK: vink je veel selecties aan, dan wordt je keuze beperkter. 

Wereldcruises

Wereldcruises

Wereldcruises | Cruises | Hut(cruise)

Cruise over de hele wereld
Cruisen is de ideale manier van reizen voor een ontspannen en rustgevende vakantie! Het mooie aan een cruise is dat er veel vaarroutes mogelijk zijn en dat je op meerdere plaatsen komt in een reis. Soms doet een cruise wel 6 of meer landen aan waarbij je prachtige hoogtepunten van ieder land ziet. Ieder cruiseschip heeft vele faciliteiten aan boord.
Vervelen hoeft absoluut niet aan boord van een cruiseschip. Tevens is de service uitmuntend en kennen de meeste cruiseschepen een ongekende luxe.

Huren van hulpmiddelen is mogelijk

Wonderful West

Wonderful West

Wonderful West | Amerika | Hotel

Rolstoelaangepaste rondreis door het Westen van Amerika
Tijdens deze rolstoelaangepaste rondreis geniet je van door de hartelijkheid van het zuiden. Reis van de parken in Florida via de muzieksteden Memphis en Nashville naar New Orleans en via de kust terug naar Orlando.
Geniet van de muziekgeschiedenis, van de zuidelijke traditie zoals deze alleen zijn in Savannah en Charleston en van de prachtige stad New Orleans met z’n Franse invloeden.

Al het beste van het westen van de VS

The Classic Western Canada

The Classic Western Canada

The Classic Western Canada | Canada | Hotel

Rolstoelaangepaste rondreis door het westen van het Canada!
Deze rondreis komt langs al het moois van West-Canada. Start in Vancouver en reis van de kust naar de binnenlanden en weer terug naar de kust, langs het meest spectaculaire natuurschoon ter wereld.
De kristalblauwe bergmeren van de Rocky Mountains, de veertocht de ‘Inside Passage’ van Prince Rupert naar Port Hardy, het prachtige Vancouver Island, ‘The Icefields Parkway’ en natuurlijk het aan het water gelegen Vancouver. Dan heb ik het nog niet eens over alle wildlife van Canada, Banff National Park, Emerald Lake en Victoria de hoofdstad van British Columbia!

Het mooiste van het westen van Canada

Southern Songs

Southern Songs

Southern Songs | Amerika | Hotels

Rolstoelaangepaste rondreis door 't zuiden van Amerika
Voor deze rondreis beginnen we in New York! Eerst heb je hier ruim de tijd en verblijf je twee nachten in deze wereldstad. Vervolgens reis je verder naar de hoofdstad van de Verenigde Staten: Washington D.C. Daarna ga je via de wereldberoemde Smokey Mountains naar Savannah en Charleston.
Als laatste heb je de kans om in Orlando de themaparken te bezoeken en daarna kun je nog even genieten van het strand in Miami.

Reis door 8 staten en eindig in Miami Beach!

Northeast Impressions

Northeast Impressions

Northeast Impressions | Amerika & Canada | Hotel

Rolstoelaangepaste rondreis door Amerika & Canada
Je begint en eindigt in New York. Na “the Big Apple” zijn Boston, Washington D.C. en de noordoostkust aan de beurt.
Het schitterende Niagara Falls komt daarna op je pad waarna je de Europese sfeer van de Canadese steden Quebec, Montreal en Toronto mag ervaren. Via Pennsylvania en een typisch Amish dorpje rij je weer naar New York!

Het mooiste van het noordoosten van Amerika & Canada

Great National Parks of the West

Great National Parks of the West

Great National Parks of the West | Amerika & Canada | Hotel

Rolstoelaangepaste rondreis door Amerika & Canda
Tijdens de rondreis kom je langs de Amerikaanse staten Montana, Wyoming, Idaho, Oregon en Washington en ook kom je door de Canadese provincies British Columbia en Alberta. Je bezoekt 9 nationale parken waaronder Banff en Jasper National Park in Canada en Glacier en Yellowstone National Park in Amerika. Los van de prachtige route, de schitterende natuur het wandelen en het uitwaaien is er de kans om dieren als edelherten, elanden, berggeiten, en zelfs zwarte beren te zien.

Vergeet de steden als Seattle en Vancouver niet waar je ook ruim de tijd hebt. Kom genieten!
9 nationale parken in Canada en de VS

Florida’s Best

Florida’s Best

Florida’s Best | Amerika | Hotel

Rolstoelaangepaste rondreis door Florida
De staat Florida kent een subtropisch klimaat. Zoals de bijnaam "Sunshine State" al doet vermoeden schijnt de zon er erg vaak; meer dan 300 dagen per jaar. De gemiddelde temperatuur ligt op 24 graden.

Deze reis is voor de hele familie. Jong en oud genieten eerst van de pretparken van Orlando. Daarna gaat de reis naar de stranden aan de Golf van Mexico en natuurlijk naar Miami Beach. De hotels zijn speciaal uitgezocht voor de kinderen en de toegankelijkheid en ook de afstanden is rekening mee gehouden. Niets houdt je nu nog tegen!

Orlando / de themaparken / Miami en de Keys

Eastern Canada Explorer

Eastern Canada Explorer

Eastern Canada Explorer | Canada | Hotel

Rolstoelaangepaste rondreis door Canada
Deze rondreis gaat door het zuiden van Quebec en Ontario. Dit komt ongeveer overeen met het klimaat in Nederland. Het ligt ook ongeveer op dezelfde breedtegraad. Juli en augustus zijn de warmste maanden (gemiddeld 25 graden) en december t/m februari de koudste. Van mei t/m december valt de meeste regen.

Beste reistijd: juni t/m september, de temperaturen zijn dan aangenaam en zomers. Maar ook in de lente en de herfst kan het aangenaam zijn!

De grote steden en de prachtige natuur!

Rondreis Dixie Swing

Rondreis Dixie Swing

Dixie Swing | Amerika | Hotel

Rolstoelaangepaste rondreis door de zuidelijke staten van Amerika
Tijdens de rondreis van Orlando via Memphis en Nashville terug naar Orlando kom je door 7 staten. De Verenigde Staten is een erg groot land met niet alleen heel veel verschillende staten, maar ook een groot aantal verschillende klimaatsystemen. De klimaten in Amerika lopen uiteen van een koud toendraklimaat tot een tropisch regenwoudklimaat en vrijwel elke variant die er bestaat zit er tussen in.

Wanneer we de reis voor je samenstellen informeren we je graag over de verschillende weersverschillen in de route!
Reis door 7 staten!

Rondreis Best of America

Rondreis Best of America

Best of America | Amerika & Canada | Hotel

Rolstoelaangepaste rondreis door Amerika & Canada
Je reist in deze heel complete rondreis van het oosten beginnend in New York naar het Westen eindigend in Los Angels. Daar tussenin zie je tijdens de reis de mooiste plaatsen in de VS: de Niagara watervallen, Washington, San Francisco, Yosemite NP, Sequoia NP, Las Vegas, Zion NP, Bryce Canyon NP, Lake Powell, de Grand Canyon en Palm Springs.
Je vliegt van New York naar San Francisco zodat je niks mist van het westen. En had ik al gezegd dat de reis begint in New York?

Van het Oosten naar het Westen

Rondreis Zuid-Afrika

Rondreis Zuid-Afrika

Rondreis Zuid-Afrika | Zuid-Afrika | Safari

Rondreis door Zuid-Afrika
Be aware! Brullende leeuwen, brutale apen, nieuwsgierige olifanten. Met deze rondreizen ga je ze zeker tegenkomen. Grote kans dat je The Big Five scoort op een gamedrive door het Wereldberoemde Krugerpark.
Maar er is veel meer mogelijk, vlieg na de enerverende safari bijvoorbeeld door naar Kaapstad en geniet van de wijnen van Stellenbosch, de zee en het prachtige uitzicht vanaf de Tafelberg.
Of wat dacht je van de 5-daagse Gardenroute langs de zuidkust, en ga spot walvissen op de Whalewatchinboat. Kortom, stel je eigen route samen!

Op safari in het Krugerpark

Rondreis Marokko

Rondreis Marokko

Rondreis Marokko | Marokko | Hotel

Rondreizen en citytrips door Marokko!
Heb je altijd al gedroomd van een bijzondere reis naar Marokko? Dan ben je bij ons aan het goede adres!

Je kunt je tijdens een Marokko vakantie helemaal in het sprookje van 1001 nacht wanen, wanneer je door de kleurrijke soukhs van Marrakesh of de koningssteden Rabat, Meknes en Fes loopt!

Rondreis door Marokko

12345678910Last