aangepaste-vakanties-griekenland
Eria Resort - Kreta
Het Eria Resort is gelegen op Kreta, in het historische dorp Maleme, in een prachtige natuur. Het resort is omgeven door olijfboomgaarden en biedt gasten een geweldig zicht op de Kretenzische Zee. Het heeft een moderne architectuur wat garant staat voor veiligheid, comfort, functionaliteit en natuurlijke lichtinval.
De kamers bevinden zich op de begane grond en de eerste verdieping (bereikbaar per lift) en werden gebouwd rond het zwembad en de gemeenschappelijke ruimtes. Van op de balkons heeft men een prachtig zicht op de zee.

Het verwarmde zwembad (van april t/m november is het zwembad verwarmd: 28-30 graden) heeft een inloop waar met een speciale douchestoel ideaal gebruik van gemaakt kan worden. Ook heeft het resort een fitnessruimte, een aparte fysiotherapieruimte met jacuzzi en een hydromassage.

Aangepaste transfers vanaf Chania ( of eventueel vanaf Heraklion) en de mogelijkheid tot het huren van volledige medische zorg, services en apparatuur maken dit complex tot een ideaal verblijf voor een heerlijke vakantie.
Het Eria Resort telt slechts 12 tweepersoonskamers en twee suites (beide maximale bezetting 2 volwassenen) die allemaal goed rolstoeltoegankelijk zijn, airconditioning en een compleet aangepaste badkamer hebben.

Deze hebben een onderrijdbare wastafel, een toilet met beugels aan beide zijden en een douchestoel in de onderrijdbare douche met beugels aan de wand.
Een van de bedden (in elke kamer) is elektrisch te verstellen. Alle kamers hebben een ingebouwd systeem zodat in geval van nood de receptie direct te bereiken is.
Vanaf april t/m november is het zwembad verwarmd tot 28-32 graden.

Sinds 2018 is er een mogelijkheid tot het huren van een auto waar de rolstoel ingereden kan worden! Deze heeft geen handbesturing.
- Gemiddelde reistijd: Vlucht 3:30 (Chania), transfer 0:45

- Tijdsverschil: 1 uur later

- Taal: Op Kreta wordt Grieks gesproken. Veel geschreven uitingen zijn in het Grieks, hoewel het Latijnse schrift ook steeds vaker gebruikt wordt. Mensen die in de toeristische branche werkzaam zijn spreken meestal ook Engels.

- Valuta: De monetaire eenheid op Kreta (Griekenland) is de euro (€). Andere valuta zoals de Amerikaanse dollar en het Britse pond kunnen op verschillende plekken ingewisseld worden.
Geld pinnen kan op veel verschillende plekken op Kreta. In steden en grotere dorpen bevinden zich meestal meerdere geldautomaten.
Creditcards worden op veel plaatsen geaccepteerd, vooral in de toeristische gebieden.

- Geldigheid paspoort: Een geldig paspoort of identiteitskaart is vereist. Je paspoort dient geldig te zijn tot en met de dag van terugkomst in Nederland. Je hebt geen visum nodig.

- Vaccinaties: De gezondheidszorg in heel Griekenland staat op een lager niveau dan u in Nederland gewend bent. In ernstige gevallen is het raadzaam om (indien mogelijk) zo snel mogelijk naar Nederland terug te keren om daar behandeld te worden. Op dit moment zijn er geen vaccinaties verplicht, tenzij u uit een gele koorts gebied komt. Voor de meest actuele situatie kunt u het beste de site van het Landelijk Coördinatiecentrum Reizigersadvisering (LCR) raadplegen.
Buitengewoon opvallend
Vanaf € 876,- p.p.
Compleet van A tot Z
Verwarmd zwembad
Kleinschalig en hoge service
Foto's Eria Resort
ALGEMEEN      VERBLIJFSBASIS   TYPE ACCOMMODATIE   HULPMIDDELEN TE HUUR

inloop in het zwembad
    halfpension   hotel    hooglaagbed 

rolstoelaangepaste transfer naar de accommodatie en retour
    volpension       douchestoel 

verzorging of verpleging
          handbewogen rolstoel 


          elektrische rolstoel 


          scootmobiel 


          tillift passief 


          toilet verhoger 


          rollator 


          antidecubitusmatras 


Beoordelingen
Omgeving Eria Resort
Weer
Weersverwachting
Maleme
Weeronline.nl - Meer weer in Malemeweeronline.nl Altijd jouw weer