viersterrenhotel-met-rolstoelaangepaste-kamers
Three Corners Rihana Resort
Het viersterrenhotel Three Corners Rihana Resort is net een klein dorp dat tussen de lagunes van El Gouna ligt. Het hotel bestaat uit Rihana Resort en Rihanna Inn.
De rolstoelaangepaste kamers zijn gelegen in het Rihana Resort dat direct aan het lagunestrand ligt. Het centrum van El Gouna met diverse winkels en restaurants ligt op 350 meter van het hotel. Tegenover het hotel ligt een bushalte en ook is het mogelijk om met de pont naar het centrum te varen.
De verschillende gebouwen waarin de accommodaties zich bevinden liggen verspreid over de tuin. Het hotel heeft een Arabische/Oriëntaalse uitstraling en is erg populair bij de Nederlandse vakantiegangers.

De kinderen zullen zich ook uitstekend vermaken in het aparte kinderbad en de speeltuin. Uniek is de Trixie kidsclub met tal van leuke activiteiten voor kinderen (4 t/m 12 jaar) worden georganiseerd met Nederlandstalige begeleiding.

Er zijn drie zwembaden met een kindergedeelte en 2 kinderbaden. Er is een zwembad met glijbaan en een zonneterras met ligbedden en parasols.
Het resort heeft 268 kamers waarvan 14 rolstoelaangepast zijn. De tweepersoonskamers (maximale bezetting 2 volwassenen) liggen op de begane grond. Er is een onderrijdbare douche met douche zitje (in een douchebak, zie foto's). Het toilet heeft een beugel aan de rechterzijde.
Gemiddelde reistijd: Vlucht 5:00, transfer (Hurghada) 0:30

Tijdsverschil: 1 uur later

Taal: Arabisch

Valuta: Egyptische Pond

Geldigheid paspoort:
Nederlanders hebben een paspoort nodig dat nog minimaal zes maanden geldig is bij aankomst in Egypte. Voor houders van een Nederlands paspoort is er tevens een visumplicht. Het visum kun je vooraf regelen, maar ook ter plaatse kopen zoals bijvoorbeeld op de luchthaven van Caïro bij de wisselkantoortjes net voor de paspoortcontrole.

Vaccinaties:
Voor Egypte zijn de volgende vaccinaties aangeraden: DTP en Hepatitis A. De gezondheidszorg staat in Egypte op een lager niveau dan in Nederland. Het is toeristen aangeraden om een eventuele behandeling indien mogelijk uit te stellen tot terugkomst in Nederland.
Kijk voor vertrek hoe de actuele situatie is met betrekking tot inentingen. Het leidingwater is van slechte kwaliteit en niet geschikt als drinkwater. Het gebruik van flessen mineraalwater wordt zeer aanbevolen, ook om de mond mee te spoelen bij het tandenpoetsen. Ook het eten van rauwe groente, ongeschild fruit en consumptie-ijs wordt afgeraden. In drankjes kun je ijsklontjes het beste achterwegen laten, omdat deze gemaakt kunnen zijn van leidingwater waarin bacteriën kunnen zitten die diarree kunnen veroorzaken.
Buitengewoon opvallend
Vanaf € 700,00 per persoon voor 7 nachten
Kidsclub met Nederlandstalige begeleiding
Direct aan het lagunestrand
Prachtig ontworpen hotel in oosterse stijl
Foto's Three Corners Rihana Resort
ALGEMEEN      VERBLIJFSBASIS   TYPE ACCOMMODATIE   HULPMIDDELEN TE HUUR

vraag onze medewerkers voor meer informatie
    all inclusive   hotel    vraag onze medewerkers voor meer informatie 


Beoordelingen
Omgeving Three Corners Rihana Resort
Weer
Weersverwachting
Hurghada
Weeronline.nl - Meer weer in Hurghadaweeronline.nl Altijd jouw weer