zonvakanties-voor-mindervaliden
reisbureau-voor-gehandicapten
accessible-travel-sun
Informatie zonvakanties Nederlandse Antillen
De Nederlandse Antillen bestaat uit vijf grote eilanden en een aantal kleinere eilanden. De grootste eilanden zijn Bonaire, Curacao, Saba, Sint Eustatius en Sint Maarten.

Naar de Nederlandse Antillen ga je natuurlijk vooral voor zon, zee en strand. Alle eilanden hebben prachtige witte stranden met helderblauw water. Kies je voor het prachtige Bonaire of het adembenemende Curacao? Waar je ook voor kiest, je krijgt er zeker een paradijselijk gevoel en de vriendelijke eilandbewoners toveren altijd een lach op je gezicht!

Buitengewoon Reizen biedt rolstoelaangepaste vakanties aan naar Curaçao en Bonaire. Als je van een rustige omgeving en natuur houdt moet je zeker naar Bonaire. Zoek je wat meer drukte en houd je ook van lekker shoppen? Of wil je zwemmen met dolfijnen? Dan kies je natuurlijk voor Curaçao!

Scrol verder en kies je favoriete accommodatie uit ons aanbod rolstoelaangepaste vakanties op de Nederlandse Antillen.
Buitengewoon opvallend
Weet het verschil tussen prijs en waarde
Kennis en ervaring
Advies van een expert
Vakanties voor iedereen
Maatwerk specialist
Minimize
  • Expand/Collapse
  • Expand/Collapse
Bonaire
Bonaire is een Nederlands eiland in het Caribische deel van Nederland. Het eiland is anderhalf keer zo groot als Texel en ligt voor de kust van Venezuela. De tropische bestemming Bonaire is al jarenlang geliefd onder vakantiegangers. Niet zo gek, want je vindt hier de mooiste stranden, een kleurrijke onderwaterwereld en mooie nationale parken. Het eiland is begroeid met meer dan 500 verschillende plantensoorten. Daarnaast leven er in de wateren en aan land meer dan duizend verschillende diersoorten zoals zeeschildpadden, dolfijnen, flamingo’s en pelikanen.

Bonaire is een geliefde duikbestemming, er worden ook speciale duikcursussen georganiseerd voor mensen met een lichamelijke beperking. Ook is er een zeilschool voor strandzeilen, waar een duo-seat blokart beschikbaar is, zodat je ook met een lichamelijke beperking kunt strandzeilen!

De faciliteiten voor bezoekers met een lichamelijke beperking zijn nog niet perfect maar worden steeds beter. Er zijn verschillende mooie hotels met goede aanpassingen, er is rolstoel aangepast vervoer mogelijk en sinds kort is er ook op de airport een verrijdbare “aviramp”.

Scrol verder en bekijk ons aanbod in rolstoelvriendelijke accommodaties al dan niet met zorg of hulpmiddelen in Bonaire!
Divi Flamingo Beach Resort & Casino

 
Kralendijk - De perfecte locatie voor een ontspannen verblijf vlakbij het strand

Bonaire (erg populair) - Red Palm Village

 
Kralendijk - Klein lodge-resort in een mooi natuurgebied


Bonaire (volledig aangepast) - Studio RoRo

 
Kralendijk - Vrijstaande tweepersoonsstudio op loopafstand van het gezellige centrum

Curaçao
Curaçao is een eiland in de zuidelijke Caraïbische Zee, voor de kust van Venezuela.

Curaçao is niet alleen het eiland waar je heengaat als je wilt genieten van zon, zee en strand. Op dit prachtige eiland in de Cariben is nog veel meer te doen! Zo vind je er musea, mooie parken, grotten, plantages bezoeken en dat allemaal onder genot van het tropische klimaat.

Nieuwsgierig naar wat deze Caribische parel allemaal te bieden heeft? Maak je keuze uit de vele accommodaties en boek bij Buitengewoon Reizen een vakantie naar dit prachtige eiland, we geven je dan ook alle tips over de toegankelijkheid!
Avila Hotel

 
Willemstad, Penstraat - Een prachtig resort met een rijke geschiedenis, gelegen direct aan zee!

Dolphin Suites

 
Willemstad, Sea Aquarium Beach - Nieuw hotel geheel toegankelijk voor rolstoelers

Lions Dive & Beach Resort

 
Willemstad, Mambo Beach - Populair eco-resort op een ideale locatie direct aan het strand