buitengewoon-reizen
Wees welkom!
Lieve reizigers,

Wat begonnen is als een droom is inmiddels uitgegroeid tot de specialist in individuele reismogelijkheden voor mensen met een mobiliteitsbeperking. En dat in ruim 14 jaar tijd!
Als Buitengewoon Reizen willen we graag vernieuwen en jullie als reiziger ook blijven verrassen en inspireren. We doen dit vooral door ons aanbod steeds verder uit te breiden en zo nog meer reismogelijkheden te kunnen bieden.

Naast onze bekende bestemmingen op de Canarische eilanden, Spanje, Frankrijk en bijvoorbeeld onze rondreizen door Noord-Amerika zullen we het komende jaar uitgebreid werken aan een nog uitgebreider aanbod in Zweden en Amerika.
Duitsland zal ook worden uitgebreid. Ik heb net een bezoek aan Dresden en Leipzig afgerond en was aangenaam verrast over de toegenomen toegankelijkheid.
Uiteraard is er veel meer mogelijk, we zoeken dit graag als maatwerk voor je uit. Het is en blijft een groeiend, bloeiend en veranderend product. Mochten er ideeën zijn die wij kunnen meenemen dan horen we dat graag!

Ons team staat voor je klaar om samen met jou aan de hand van je eisen en wensen een droomvakantie samen te stellen. Mocht je ons nog niet volgen op Facebook of Instagram, dan nodig ik je hierbij uit.

Wij stellen ons graag aan u voor.
Maak kennis met het team van Buitengewoon Reizen >>

Bedankt voor jullie steun in de afgelopen jaren en graag tot ziens!

Warme groet,
Gerda van 't Land
Directeur Buitengewoon Reizen

Buitengewoonreizen.nl
Diezerkade 3
8021 CW Zwolle
038 455 70 30
info@buitengewoonreizen.nl